Instruktioner for, hvordan man samler Ab Lounge

Instruktioner for, hvordan man samler Ab Lounge

Ved første øjekast ser Ab Lounge ud som en poolside stol, men det er en øvelse, der kan tone din rectus abdominis og skrå mave muskler, mens du støtter ryggen og halsen. Det blev oprindeligt annonceret på tv, men du kan stadig finde nogle til salg i garage salg og online. Den vejer omkring 35 pund og kommer foldet op og hovedsageligt færdigmonteret, med ryglæn og ben allerede sat sammen. At sætte resten sammen er ret simpelt.

Trin 1

Vælg et klart område og læg avis på gulvet, da nogle komponenter er forsmurt. Fjern alle dele fra pakken og læg dem på gulvet. Kontroller, at du har hovedmontering, to håndtag med låseknapper, en fodstøtteanordning, to bånd og en justeringsknap. Ældre modeller vil også have økornødder, bolte og spændeskiver til at fastgøre låsearmene.

Trin 2

Undersøg hovedkomponenten og afgøre, hvilken der ville være venstre og højre side, hvis du sad på sædet. Placer højre side ned og åbn den ved at holde bunden af ​​de to rammer og sprede dem fra hinanden. Der skal være en låsearme fastgjort til frontrammen mod dig.

Trin 3

Drej låsearmen rundt og luk hakket på undersiden til stiften på venstre bagramme. Tryk på knappen på låsemekanismen for at skubbe den tilbage, mens du lægger hakket over stiften, og skub den derefter frem igen for at låse den. Kontrollér, at kablet på højre side af loungen er fastgjort. Hvis du har en ældre model, skal du fastgøre en låsearm på begge sider ved hjælp af bolte og æggeløtter; læg en vaskemaskine på begge sider af de forborede huller, inden du sætter bolten igennem.

Trin 4

Begynd at åbne Ab Lounge ved at skubbe sædet og ryggen gennem forrammen, indtil de er cirka 2 meter fra hinanden. Undersøg sædeunderstøtningsrammen, som sidder under sædet, og find de to huller nær midten af ​​stangen. Vedhæft den ene ende af det lange bånd ved at hakke det ind i det nederste hul og fastgør den anden ende til hullet i bagrammen. Kontrollér, at krogen er helt i hullerne. Fastgør det kortere bånd mellem det andet hul på sædeunderstøtningsrammen og hullet på forrammen.

Trin 5

Placer Ab Lounge i opretstående stilling og åbner den op, så vinklen mellem sædet og ryggen er mindst 90 grader. Træk justeringsknappen i undersiden af ​​metalstangen, der strækker sig fra sædet. Træk knappen tilbage og sæt fodstøtten i metalstangen. Skub justeringsknappen ind i et af hullerne på aggregatet og drej det med uret for at spænde det.

Trin 6

Fjern låseknapperne fra de krumme håndtag. Placer dem med kurverne nedad og skub dem ind i hullerne øverst på bagrammen. Juster hullerne og fastgør håndtagene med låseknapperne. Placer enheden på en solid overflade, og den er nu klar til brug.

Del:
Kommentarer