Instruktioner for Cykel Trailere til Mestercykler

Instruktioner for Cykel Trailere til Mestercykler

Kuji Sport Company har siden 1992 lavet Cykel Trailers Mestercykellinje. Disse trailere fastgøres til din cykel med en hitch, der er boltet til en voksen cykelramme. Opsætning er enkel med kun brugen af ​​et par linchpins. Når traileren ikke bliver brugt, kan den foldes flad til opbevaring.

Åbn bagruden; På nogle modeller kan det være lettere at få adgang til dele fra forsiden.

Træk venstre og højre side af rammen lodret, så krydsstangen klikker på plads. På nogle modeller skal du bruge de medfølgende stifter til at sikre tværstangen til venstre og højre side af rammen. Skub stifterne gennem de justerede huller på tværs og højre og venstre side af trailerrammen.

Slide hjulene på akslen en ad gangen, indtil de låses på plads. Nogle modeller kræver, at du låser hjulene på plads med clips. Læg hjulets basis og rammen på traileren, så alle hullerne justeres. Skub klipperne gennem hullerne og fastgør dem. Gør det samme for det andet hjul.

Fastgør det bageste håndgreb, hvis din model fulgte med en. Juster styret med de to stykker af eksponeret lodret ramme. Skub stifterne gennem de tilgængelige huller.

Læg traileren på sin side. Træk trækstangen på beslaget, klammepinden stikker ud foran traileren omkring en tomme. Brug en stiften til at fastholde trækstangen på plads.

Fastgør hitch

Brug en skruenøgle til at fjerne den venstre side baghub-møtrik.

Skub pĂĄ vaskemaskinen og hitchen.

Brug en skruenøgle til at skrue på den bageste nav-møtrik. Hitch skal være lodret fra gulvet.

Del:
Kommentarer