Instruktioner for Blackburn TrakStand cykeltræner

Instruktioner for Blackburn TrakStand cykeltræner

Fordi det er stille, let og kompakt, kan du bruge og opbevare Blackburn TrakStand cykeltræner i et lille rum eller udenfor. Træneren har et stort svinghjul og et centrifugalsystem. Når du øger hastigheden, vil modstanden stige, så du behøver ingen eksterne kontroller. Opstilling af træner og montering af cykel på træner vil tage ca. 30 minutter.

Klemme ind

For at montere din cykel på Blackburn TrakStand Ultra, skal du begynde med at løsne modstandsknappen og akselkeglerne for at give clearance til baghjulet. Du kan ikke gå glip af de store drejeknapper og den kraftige vevarm på denne træner. Sæt derefter cykelens baghjul mellem akselkeglerne. Fordi akselankrene er faste, bør det være en leg at få din cykel på plads. Stram keglerne jævnt, indtil din cykel er fastgjort af rammen. Træk derefter modstandsknappen, indtil den nægter at glide på modstandsenheden.

Justering af højde

Du ønsker måske at sænke kørlens højde for at muliggøre en mere stabil kørsel. Du kan dyppe så lidt som en fjerdedel tomme væk fra jorden. Brug TrakStands højdejusteringsknap, som tydeligt er markeret til 700c, 650c og ​​26-tommer hjul. Ved at dreje højdejusteringsknappen kan du finjustere højdejusteringen og indstille den ønskede højde. Sørg for, at hjulet ikke kommer i kontakt med jorden eller tæppet. Når du har sat højden på din sadel, kan du montere din cykel.

Kontrol af dæk

Før du hopper på din cykel til en træning, skal du kontrollere dine dæk for at sikre, at de er korrekt oppustet. Dækets sidevæg skal have et trykområde, som f.eks. 110 til 125 psi. Når du blæser dine dæk, skal du fejle på højsiden for at forhindre skader på fælge. For hver træning, prøv og brug den samme mængde rulletryk på dit dæk. For at opnå dette skal du justere rullen indtil den bare rører dækket. Drej justeringsknappen - en halv eller en fuld drejning. Det bør være en nøjagtig justering, som du kan huske, så du kan gentage indstillingen på din næste træning. Hvis dækket er for tæt presset mod rullen, slides det hurtigt ud.

Træningstips

Fordi du cykler på plads, vil fugtig luft, der stiger op fra din krop, omkredse dig. Sæt en fan foran dig, så luft cirkulerer rundt om dig i løbet af dine træningsprogrammer. Hvis du kører indendørs, vil du måske sætte et håndklæde under cyklen for at beskytte gulvet mod skader fra din sved. Fordi du ikke får vejrtræk ned ad bakke eller ved trafiklys, reduceres den normale varighed af din udendørs træning med 20 procent, når du bruger træneren. Drik rigeligt med vand for at holde din krop hydreret.

Del:
Kommentarer