Ingredienser i Vicks VapoRub

Ingredienser i Vicks VapoRub

Familier har brugt Vicks VapoRub i årtier. Det er et almindeligt middel mod forkølelse, trængsel og endda feber. Forældre placerer den tykke salve på brystet, ryggen og fødderne af et barn. Voksne bruger det også. Selv om nogle af ingredienserne Vicks VapoRub er giftige alene og i store mængder, kommer de sammen til at producere et middel, der har koldt forkølet siden begyndelsen af ​​1900'erne.

levomenthol

Den vigtigste ingrediens i Vicks VapoRub er levomentol. Det er en solid hvid krystal med en minty lugt. Det hjælper med at give Vicks VapoRub sin karakteristiske lugt. Levomenthol alene kan forårsage dermatitis (udslæt), men når det opløses i VapoRub-formlen, er det helt sikkert.

Eucalyptusolie

Denne aktive ingrediens giver Vicks VapoRub sin signatur lugt og dampe. Du kan alene bruge eucalyptusolie eller finde den i flere andre produkter som mundskyl. Ifølge National Institutes of Health, giver denne olie Vicks VapoRub til at fungere som en decongestant og tilbyder inflammation relief.

Kamfer

Kamfer kommer fra bladene og barken af ​​et kamfertræ. Det bidrager også til dampkvaliteten af ​​Vicks VapoRub. Det er imidlertid ulovligt at anvende en løsning af mere end 11 procent kamfer. Heldigvis bruger Vicks kun 5 procent. Denne ingrediens gør Vicks VapoRub til et stof, som du ikke kan sluge, fordi kamfer overdosis kan have alvorlige virkninger, herunder død.

Terpentinolie

Et ekstrakt af fyrretræet er terpentinolie også giftigt ved indtagelse. Anvendes som malingsopløsningsmiddel er terpentin også en ingrediens i Vicks VapoRub. Det hjælper også med at skabe Vicks 'signatur dampe.

inaktive ingredienser

Cedarblad og muskatolier hjælper med til at skabe duften af ​​Vicks VapoRub. Stearylalkohol fortykker opløsningen af ​​cremen. Laureth 7, der kommer fra ethylenoxid og laurylalkohol, tjener et emulgeringsmiddel. Poloxamer 124 gør opløsningens mange faste og flydende komponenter blendende i en homogen opløsning.

vaseline

Denne ingrediens danner den slimede, fedtede kvalitet af Vicks VapoRub, der gør det muligt at sidde på brystet og bunden af ​​foden. Dampene kan så opstå for at afbruge brugeren uden at blive absorberet for hurtigt ind i huden.

Del:
Kommentarer