Idrætsopfindelse Idéer

Idrætsopfindelse Idéer

Der er mange sportsgrene, der har forskellige udstyr og regler for at hjælpe folk med at spille ordentligt. Opfindelser er ofte nødvendige for at hjælpe spil eller holdbarhed af spillere gennem forskellige typer sikkerhedsudstyr. Opfindelser kommer ud regelmæssigt og hjælper sport til konstant at udvikle sig.

Sikkerhedsopfindelser

Nyt sikkerhedsudstyr opdages regelmæssigt til spillere i sport, hvor farligt eller utroligt fysisk leg er konstant. Nye fodboldhjelme og polstring bliver regelmæssigt testet og designet til at begrænse skaderne til spillere, når de håndteres i en voldsom kollision. Fodboldhjelm har ændret sig mest drastisk, og dækker en spillerens hoved og hals meget mere end gamle hjelme. I baseball har batthjelme også udviklet sig fra enkle plastskaller, som sad på spillernes hoveder til plastik med skum og anden polstring, der effektivt stopper en 100 km per time fastball kastet imod det og næsten udelukkende beskytter en spiller mod alvorlig skade.

Praktiske opfindelser

Der er mange sport opfindelser, der simpelthen er lavet og brugt til fordel for spillere, enten at holde deres udstyr eller holde dem behagelige, når de spiller under vanskelige forhold. I golf, hvor opfindelser kan være den mest regelmæssigt prøvede og testet for at holde klubber og gear, bølgende golfvogne bærer tasker, mens golfspillere går kurset, så de kan trække eller skubbe deres taske, og derefter bære det over deres skuldre. Håndvarmere til quarterbacks i fodbold er også en praktisk opfindelse, der er blevet en regelmæssig del af de højere niveauer af spillet i de seneste år. Disse håndvarmere er fastgjort omkring quarterbackens talje som en fanny-pakke og tillader quarterbacks at holde deres hænder inde i det for at holde dem varme, så de kan greb og kaste fodbolden.

Spiller opfindelser

De mest ideelle opfindelser for spillere er dem, der forbedrer deres niveau af spil. Disse opfindelser tillader spillerne ikke at bekymre sig om langvarige skader eller deres greb på bolden. For eksempel blev en elastisk ærme populeret af basketballstjernen Allen Iverson, som lettet spændingen i sin albue, et problem han havde udholdt i årevis. Snart spillede mange spillere denne muffe og lindrede spændinger i forskellige led i hele kroppen. Handsker er en anden opfindelse, der altid udvikler sig i fodbold og baseball. Baseballhandsker har forskellig polstring for at give spillere mulighed for at greb flagermus bedre, hvilket gør deres sving så væske som muligt. Fodboldmottagere er mest tiltrukket af handske opfindelser. Nogle handsker skaber en naturlig klæbrighed, hvilket gør bolden lettere at fange.

Del:
Kommentarer