Idéer til udsmykning af et skabsrum til basketball

Idéer til udsmykning af et skabsrum til basketball

Basketball sæson er over dig og skabsrummet ser særligt kedeligt ud. Du behøver ikke at være en indretningsarkitekt eller en cheer team kaptajn for at spruce op stedet; alt hvad du behøver er et par ideer til at få de kreative juice strømme. Udsmykning af skabsrummet er en mindeværdig teambygningsaktivitet, der vil motivere og ophidse spillere for den kommende sæson. Personliggøre disse ideer og få dine spillere input til at beslutte dit skabsrums tema.

Basketballs, Hoops og Court

Få dit hold sind på retten. Sæt sort elektrisk tape på gulvet for at ligne linjerne i retten. Gør garn og bagplader til at svæve over dine skraldespand og tøjkurve, så spillerne har et sidste skud på en dunk, før de smider i håndklædet. Gør basketball mobiler ud af orangent byggepapir og snor til at hænge op hele omklædningsrummet. Spis, sove og ånde basketball.

Citater

Intet vil inspirere dit team mere end motiverende citater, for at de kan se hver dag. Michael Jordan, en af ​​de mest berømte basketballspillere fra hele tiden, sagde: "Nogle mennesker vil have det til at ske, nogle ønsker det ville ske, andre gør det til at ske", ifølge Vertical Jump Zone. Har hver spiller et sportsrelateret tilbud, et citat fra en berømt basketballspiller eller blot et citat, de finder opmuntrende. Hver spiller vil derefter skrive deres citat på stort plakatkort, der skal hænges rundt om skabsrummet. Spillere vil nyde at opdage deres holdkammerater citater og blive berørt af deres heltes ord.

Team Farver, Mascot

Glem ikke, hvem dit team er, og hvor du kommer fra. Team stolthed er et vigtigt aspekt af sportsmandskab og kan spilles op i skabsrummet dekoration. Brug din skoles farver, maskot og kamp sang til at hjælpe dig med at dække dine grave. Spørg cheerleading teamet til hjælp til at skabe basketball-tema skål, der kan sættes på væggen. Brug vinduet markører til at tegne din maskot på spejle og lave en kort størrelse version af ham. Hvis din skole ikke har en maskot, må dit team måske finde en!

MĂĄl

En anden ting, som Michael Jordan sagde, var: "Du må forvente ting af dig selv, før du kan gøre dem", som udgivet på Vertical Jump Zone. Har hver spiller tænkt på hendes personlige mål for sæsonen, og også hvordan opnåelsen af ​​disse mål vil hjælpe holdet til at blive succesfuld. Hver spiller vil derefter skrive ned sine mål og hænge dem i eller i nærheden af ​​hendes locker som en daglig påmindelse. Opmuntre spillerne til at fejre de opfylder hvert mål.

Del:
Kommentarer