Idéer til Masters Golf Pools

Idéer til Masters Golf Pools

Mastersne kan være en af ​​fire majors på PGA-kredsløbet, men siden den blev holdt på Augusta National Golf Club i 1934, har den haft en særlig plads i golffansens hjerter - måske på grund af kendskabet til et kursus, som ændrer sig lidt over tid, eller fordi synet af foråret azalea blomster på Amen Corner minder dem om, at golfsæsonen er tilbage i fuld gang. Turneringen er blevet så ikonisk, at mange golf fans har taget til at køre Masters pools, nogle enkle og nogle kræver en statistiker til at erklære en vinder.

Tiered Draft

Det er nemt at vælge alle favoritter og sædvanlige mistænkte; Det er sværere at plukke fra også-ranserne til en Cinderella-historie. Mange puljer anvender et seks-tieret system, hvor den første tier omfatter de 10 bedste golfspillere i feltet ifølge de seneste verdensrangeringer. Den anden gennem femte niveauer vil omfatte successive grupper af 10 golfspillere hver efter verdensranglisterne. Det endelige niveau vil omfatte resten af ​​feltet. Spillere vælger en eller to golfspillere fra hver tier for at oprette deres roster. Point kan tildeles til endelige plads - et point for mesteren, to for løberen og så videre. Du kan også tabulere sammensatte scoringer for alle golfspillerne på en liste. Som i golf ville den laveste samlede score vinde.

Raffle

Masters feltet omfatter typisk 144 golfspillere. Lad spillerne bygge deres rosters ved at dreje rundt om at trække navne på golfspillere fra en hat. Hvis din pool har 24 spillere, der giver hver person seks golfspillere til at slå på i løbet af weekenden. For at undgå at nogen trækker seks lavrangerede golfspillere, overveje at placere de nederste 49 golfspillere som en "field" -indgang, hvilket giver dig 96 indgange til at opdele mellem spillere.

Prop spiller

Super Bowl er berygtet for de mange "prop bets" folk kan spille, som hvem der vinder mønten kaste eller bliver markeret til første straf. Separat del af puljen penge, der skal tildeles for visse statistikker. For eksempel giver 5 eller 10 procent af potten til den spiller, hvis golfspiller har den mindste mængde putter eller højeste procent af greener ramt i regulering. Få kreativ og belønning gætte den første golfspiller til at sprøjte en bold i bæken, der løber foran den 13. grønne i Augusta. Prop plays kan også bruges som tiebreakers for de puljer, der tabeller samlede scores.

Vælg seks, brug fire

Hvis det trinvise udkast er for kompliceret, skal spillerne vælge seks golfspillere fra enhver placering for at udfylde deres liste. Tag de fire bedste scoringer fra hver runde, hvilket eliminerer de to værste scorer blandt deres roster. Dette skaber mere dynamisk scoring, hvilket kan gøre det muligt for en person langt bagud efter lørdagens tredje runde for at lave en enorm endelig runde afgift.

Gør klippet

For puljer, der tabulerer samlede score, kan en spiller, der mangler klippet efter anden runde, forårsage problemer. I dette scenario har du to muligheder: eliminere afspilleren eller tildele deres cut-golfer den værste optagede score i hver af de sidste to runder.

Del:
Kommentarer