Idéer til Homecoming Parade Jungle Floats

Idéer til Homecoming Parade Jungle Floats

Beslutning om et jungle tema til din hjemkomst parade float er et festligt middel til at fejre skoleånd. Store mængder faux grønt og dyr - fyldt eller skabt - vil være en hæfteklammer i din flyde. Tag dine parade tilskuere på en safari, når de ser skolens repræsentanter oven på din mobile skabelse.

Tarzan og Jane

En skildring af Edgar Rice Burroughs historie om Tarzan og Jane vil wow dine tilskuere ved homecoming parade. En dreng og pige klædt som det berygtede junglepar omgivet af store blade og vinstokke vil bringe din flyde til liv. Mal lim på et rørformet stykke kyllingetråd, fyld brune vævspapircirkler i hvert hul for at skabe en træstamme og skære palmetræsblade fra grøn filt. Lette sting mellemmålere eller blomstertråd i midten af ​​hver del af palmbladet for holdbarhed over for elementerne. Vinstokke kan fremstilles ved indpakning og limning af grønt bånd, blomsterkurv eller crepepapir og falske blomstervarer omkring et gammelt snoetrev. Tilføj en stor fyldt gorilla til din indrettede sengetøjsvogn, og du har en paradeflyde for at huske.

Jungle Animal Mascot

Du er et skridt foran, når skolens maskot allerede er et jungledyr. Tigre, løver og panthere er et par af de gældende maskotter. Dækk gulvet på flydevognen med blomsterklædning, der nemt findes på paradeflådens forsyningssider og omfatter en række overdimensionerede tropiske husplanter. Vis din skolens stolthed ved at have et medlem af homecoming court kronen maskot som konge af junglen ved eller opmuntre ham til at hilse parade-goers sammen med det bevægende mesterværk. "Velkommen til junglen" er et relevant float-slogan, der skal vises under festlighederne.

Kongen og dronningen af ​​junglen

Ære din hjemkomst domstol ved at lade dem styre over junglen. Overstørrede troner dekoreret i falske blomstervinstokke, kunstig grønne og store falske ædelstene vil sætte scenen for den snart kendte kong og dronning af jungleflåden. Medlemmer af elevkroppen kan klæde sig som deres tjenere eller bære deltagerne på gaden på separate sedanstole, mens flyden bærer yderligere studerende eller skolefaglige klæder som jungle dyr.

Jungle Paradise

Medtag legetand fra din familie sandkasse, hjemmelavede eller levende palmer, falsk blomstergrøn og omgivende støj fra junglen, mens du flyder ned ad gaden i din hjemkomstparadé. Tilføj en legetøjsak, der svinger fra side til side på en girafs hals og en fyldt løve med hendes unger. Giraffen vil blive konstrueret ved at bøje og dreje tungmetalskulpturer i form af dyret, anbringe kyllingegarn og dæk med papir mache. Malér giraffen med gul og brun maling, når den er helt tør. Et jungleparadis er bare indstillingen til at lykønske retten.

Jungle Safari

Deltagende homecoming domstolsmedlemmer vil bære safarihatte, tan shorts og beige button-down skjorter prydet med kikkert og pluk akser søger store dyr. Konstruer en mindre skaleret kopi af Mount Kilimanjaro, Afrikas største bjerg, fra en ramme lavet af tyndt træstøbning dækket af kyllingetråd og dekoreret med cirkler af tissuepapir limet ind i hvert hul. Glem ikke at inkludere de forskellige vildmarker du vil finde blandt Afrikas nationalparker og dyrelivsreserver som palmer, vinstokke, sand og fauxboulders. Parade float slogan ideer omfatter "Lions er på jagten", "Tame dem Panthers" og "Jagt ned en sejr."

Del:
Kommentarer