Idéer til golf turneringer

Idéer til golf turneringer

Golf turneringer er en fantastisk måde for spillere på alle niveauer at slappe af og have det sjovt på golfbanen. Når du planlægger en turnering, kan du tilføje spænding ved at bruge et interessant format, indføre konkurrencer i turneringen og tildele ønskværdige præmier. En hole-in-one-pris, for eksempel, vil fange opmærksomheden hos turneringsdeltagerne.

Hole-in-One Contest

Du kan skabe interesse og spænding for din golf turnering ved at tilbyde en enorm pengepræmie eller en ny luksusbil til den spiller, der får et hul i en. Dette gøres ved at købe golf hole-in-one forsikring. Forsikringsselskabet fastsætter en præmie til dækning af prisen på prisen. Omkostningerne til turneringen er typisk overkommelige, fordi det er blevet vurderet, at oddsene for en amatørgolfspiller, der rammer et hul i en på 3, er ca. 1 på 12.500, ifølge US Hole in One forsikringsselskabet. Overvej at opkræve mere for de spillere, der ønsker at deltage i hul-i-en-konkurrencen for at kompensere for forsikringsomkostningerne.

Turneringsformat

Der er en bred vifte af formater, du kan bruge i din næste golfturnering. Scramble bruges ofte, fordi det niveauer spillereglerne og gør det muligt for golfspillere at konkurrere sammen med erfarne spillere. For en scramble, hver golfspiller i en foursome tees off, og gruppen beslutter derefter om den bedste bold at ramme for næste skud. De tre andre spillere placerer deres bolde tæt på den valgte bold, og alle rammer derfra. Afspilningen fortsætter på denne måde for alle 18 huller.

Step Aside Scramble bruger lignende regler, men den spiller, der ramte den bedste bold "træder til side" og tillader de tre andre spillere at ramme det næste skud. Til Ambrose Scramble anvendes handicap i scoring.

En anden mulighed er Pink Lady Scramble. Til dette format er hver foursome givet en pink golfbold, og spillerne skiftes ved at bruge det til et helt hul. Andre i gruppen bruger scramble formatet. For at score hullet tilføjes Pink Lady-scoret til scramble-scoren. Hvis en spiller mister den lyserøde bold, kan han blive elimineret fra turneringen.

Ærlig John

Den Ærlige John konkurrence kan tilføjes til enhver turnering, uanset formatet. Dette spil er sjovt for deltagerne og kræver ingen speciel ekspertise fra golfspillerens side. Til den ærlige John-konkurrence placerer hver spiller en bestemt mængde penge i en pulje i starten af ​​turneringen. Spillere skriver derefter en forudsigelse af hans endelige score for runden. I slutningen af ​​spillet vinder golfspilleren, der kommer tættest på hans eller hendes forudsigelse, alle pengene i puljen. Hvis spillere er sandfærdige om deres golf evner, har de en bedre chance for at vinde.

Præmier

Præmier for konkurrencer inden for turneringen som Nærmeste til Pin for mænd og kvinder, Longest Ball for mænd og kvinder, og Lowest Pink Lady score kan tildeles ved frokosten eller aftensmaden efter turneringen. Præmier kan afhænge af dit turneringsbudget - deltagere er glade for at blive anerkendt og opkaldt for at modtage en præmie, hvad enten det er en kasse golfbolde eller en golfparaply. Flere ekstravagante præmier kan omfatte en putter, en golfpose, golfundervisning eller en golfweekend. Derudover kan en indgraveret plak eller trofæ uddeles til mand- og kvindens spillere med de laveste individuelle scoringer.

Del:
Kommentarer