Idéer til et svagt lys Pep Rally

Idéer til et svagt lys Pep Rally

Pep rallyer er en fantastisk måde at få alle i ånden til det store spil. Studerende råber, jubler og deltager i aktiviteter designet til at hjælpe rally for den kommende konkurrence. Du kan fange publikums opmærksomhed ved at bruge sorte lys til at skabe en klubbagtig atmosfære og virkelig få tingene til at gå.

Pludselig Blackout

Når eleverne kommer til det svarte lys pep rally, skal du holde det skubbet, indtil alle ankommer. Mange stoffer og genstande, der reagerer med sorte lys, som plakater, maling, smykker og tøj, er enten usynlige, eller de ser bare hvide ud. Hvis du får alle i gymnastiksalen til pep-rallyet, og så slukker du de regulære lamper og tænder de sorte lys, kan den pludselige ændring være nok til at chokere nogle af eleverne til at lade et skrig eller to være.

Glow Stick Gathering

Hvis du vil have begge en unik pep rally og lave lidt ekstra penge til skolen, kan du sælge sorte lysartikler til elever på vej ind i rallyet. Glød-i-mørke halskæder, armbånd, glødpinde og andre accouterments kan alle tjene til at få eleverne til at svinge i rallyet. Tilføj klub eller techno musik til mixet, og du vil have ganske miniature rave på gang, med alles opmærksomhed rettet mod centrum scenen.

Monster Mash

Hvis spillet eller konkurrencen er i nærheden af ​​Halloween, giver den sorte lyspep rally dig en masse mulighed for at tilføje nogle ekstra kryb til performance. Cheerleaders kunne male deres ansigter som kranier, så de gløde-i-mørke. Fodboldspillere, der kommer i deres felter, kan smøre rød, glødende maling på hjelme eller hænder for at ligne blod. Hvis du tilføjer nogle passende skræmmende musik, så har du et fyldt Halloween horror show tema foregår.

Del:
Kommentarer