Idéer til at markere Titleist Golfballer med Art Sharpies

Idéer til at markere Titleist Golfballer med Art Sharpies

At markere golfbolde er en øvelse, som selv de mest talentfulde golfspillere kan drage fordel af. For dyrere bolde som Titleist-mærket, med et særligt symbol eller markering, kan man eliminere forvirring på golfbanen. At markere din bold kan også betyde for dine børn hvilke bolde der er acceptable at lege med, og hvilke er dine dyre modeller, der bør undgås.

Vælg din Sharpie

Besøg en kunstbutik eller kontorforretningsbutik, der sandsynligvis vil få et bredere udvalg af Sharpie-markører. Skønt Sharpie markerer sin fulde linje med kuglepenne og markører som vandtæt og permanent, vil du kunne vælge mellem et bredt udvalg af farver og tiptykkelser. Farver er mere tilbøjelige til at skille sig ud end standard sort.

Mærkning med ord

Brug af ord til at markere dine Titleists kan være unikt, men svært. Formen og manglen på plads golfbolde til stede kan gøre skrive på dem svært. Hvis du vælger et kort ord eller en sætning, kan det dog være en god ualmindelig markering. Hvis du har et barn eller en elsket med et originalt navn, en kort fangst sætning, som du er kendt for, eller et ord på et fremmedsprog, som du er bekendt med - alle disse gør personlige mærker, som hjælper dig med at finde din golf bolden lettere.

Ikke-ord markeringer

Flere golfbutikker sælger stenciler, der kan bruges til at placere billeder og symboler på dine golfbolde. Når du bruger en stencil, skal du indse sandsynligheden for, at en anden har købt det samme design, hvilket gør dit valg mindre almindeligt. Placering af design, initialer eller endda farverige prikker rundt om designet vil gøre det mere personlig. På samme måde som du bruger en stencil, kan du bruge håndlavede tegninger, symboler eller numre med personlige detaljer for at markere dine golfbolde.

Andre muligheder

Titleist tilbyder tilpasset prægning af golfbolde. Som et håndtegnet design kan disse bestå af ord eller symboler. Afhængigt af det professionelle frimærkes ukonventionelle karakter kan du stadig forbedre og pryder det med din Sharpie-markør til et personligt præg for at få din golfbold til at skille sig ud.

Del:
Kommentarer