Ideer til at bringe et team sammen som en

Ideer til at bringe et team sammen som en

Hold kan variere i størrelse, type og formål, men de deler en fælles tråd, der ikke kan forhandles uanset holdets karakter. de skal arbejde sammen som en for at opnå noget. Hold store og små indeholder ofte individer med modstridende personligheder, der skal afsættes i højere målgruppeets mål. Der er mange ideer, man kan bruge, når man forsøger at forene et team af enhver art.

Kick-off party

Denne type teambygningsbegivenhed er ideel til et sports- eller klubhold, der organiserer sine aktiviteter i sæsoner. Afspillingspartiet behøver ikke være formelt, men bør tjene til at forene medlemmer af teamet, nye og gamle. Hvis målet er at samle et nyt baseballhold, for eksempel, overveje at holde en kick-off grill hos coachens eller kaptajnens hjem. Alternativt, hvis målet er at forene et skakhold, for eksempel, skal du prøve at holde en sjovt turnering på en lokal restaurant.

Team "Open Books"

Den eneste vigtigste faktor, der kan tjene til at forene et hold og nedbryde barrierer forårsaget af klienter og andre grupper, er fuldstændig ærlighed. Selvom holdmedlemmer skal tage deres cues fra toppen (hvilket betyder trænere, kaptajner eller hvilken som helst type holdleder et bestemt hold kan have), er det vigtigt at eliminere sladder fra holdets atmosfære helt og holdent. En måde at gøre dette på er at have "Open Book" -sessioner med jævne mellemrum, hvor holdmedlemmer kan flyve deres bekymringer, frustrationer eller utilfredshed og være sikker på at problemet bliver løst, før sessionen afsluttes.

Kloge ord

Ordens kraft til at løfte ens ånder eller inspirere en gruppe bør ikke tages let. Motiverende citater er en glimrende måde at bringe teammedlemmer sammen ved at minde dem om deres fælles mål og ambitioner. Prøv at få hvert holdmedlem til at skifte til at sende et "citat af ugens" email i løbet af sæsonen / året, og få hvert medlem til at forklare, hvad citatet betyder for ham i forhold til holdet.

Team Retreats

Selvom det er sommetider dyrt, er teamretreats en fantastisk måde at fremme team enhed og samhørighed. Normalt tjener en no-frills weekend på en campingplads eller andre beskedne boliger, hvor holdmedlemmer sover mindst fire i et værelse, spiser sammen og deltager i hver aktivitet sammen, og tjener til hurtigt at forene et hold. Mens der kan opstå personlighedskonflikter, vil teammedlemmer hurtigt lære at håndtere forskelle, når de bruger deres tid sammen. Et hold tilbagetrækning skaber en bånd blandt holdmedlemmer, der fortsætter længe efter tilbagetrækningen er afsluttet.

Del:
Kommentarer