Idéer om at vise et jersey i en skyggeboks

Idéer om at vise et jersey i en skyggeboks

Din yndlingsjersey passer dig ikke mere, og du vil vise den på en eller anden måde. Uanset om det er en professionel atlet-trøje eller noget, du havde i Little League, sættes den i en skyggeboks, så du kan vise den korrekt. Hvis du sætter en trøje i en skyggeboks, kan du også få plads til at vise andre varer med trøjen.

Med billeder

Find billeder af atleten iført jerseyen, hvad enten det drejer sig om faktiske billeder eller kopier. Disse kan være billeder af jerseyen fra mindeværdige lejligheder som om det var involveret i et mesterskabsspil. Placer disse billeder i separate, mindre rammer og vis dem rundt i trøjen. Fordi du kun kan se den ene side af trøjen, skal du overveje at tage et billede af jerseyens bagside og vise dette indrammede billede, så du har begge sider.

Med Andre Memoribilia

Hvis du har andre memorabilia, der går med jerseyen, skal du derefter vise den i skyggeboksen. Hvis det er en baseballtrøje, skal du placere en baseball eller handske i skyggeboksen med den. Hvis du har et autograferet stykke fra jerseyens ejer, skal du også sætte dette op i rammen. Hvis du har fået en vare som en hockeypuck, der blev brugt i et af dit holds spil, skal du placere det i skyggeboksen med din trøje.

Skrivning

Skriv ud eller skriv beskrivelser om trøjen, der er i skyggefeltet. Eller har en messingplade lavet med specifikke oplysninger om trøjen. En kort historie om, hvem havde på jerseyen, holdets resultater og vigtige datoer kan vises med jerseyen. Hvis du har billeder indrammet med trøjen, giv hver enkelt en billedtekst om, hvem der er på billedet, når det blev taget og en kort beskrivelse, hvis det er muligt.

Andre tips

Hvis du har en trøje, der er underskrevet eller er et dyrt memorabilia, skal du have det indrammet af en professionel. Hvis du vil få mere detaljeret, få en skyggeboks, der er rammen, er den samme farve som holdets trøje, der ligger indenfor. Placer Jersey Center-scenen i skyggeboksen og brug flere af ideerne i de foregående afsnit, når du rammer din trøje for at fortælle en historie. Hold baggrunden enkel og ren, så alt andet i skyggeboksen skiller sig ud.

Del:
Kommentarer