Hyppig vandladning og benpine

Hyppig vandladning og benpine

Hyppig vandladning og benpine kan være symptomer på en alvorlig medicinsk tilstand. Hvis du oplever disse symptomer, skal du kontakte din læge for korrekt diagnose og behandling.

Akut bakteriel prostatitis

Akut bakteriel prostatitis er en tilstand, der kan være forårsaget af en seksuelt overført sygdom, beskadigelse af prostata under operationen eller fra et kateter placeret i blæren (hvilket kan indføre bakterier i prostata). Denne tilstand kan forårsage smerter i ben- og kønsområdet, smertefuld og hyppig vandladning, feber og rygsmerter. Antibiotika og smertestillende medicin bruges normalt til at behandle denne tilstand.

HIV-myelopati

HIV-myelopati er en tilstand, der ikke ofte diagnosticeres blandt dem, der har HIV. Symptomerne pĂĄ hiv-myelopati er hyppig vandladning, prikking, muskelkramper og smerter i benene. Denne tilstand udvikler sig i de senere stadier af HIV-infektion, og der er ingen kendt behandling for det.

Type 2 Diabetes

Type 2 diabetes er en tilstand, der udvikler sig over tid. Symptomerne på type 2 diabetes er hyppig vandladning, benpine, sløret syn, langsom at helbrede, øget tørst og tør mund. Det er vigtigt at se din læge at udvikle en plan for at kontrollere blodsukkeret og symptomerne på type 2 diabetes.

Nyreinfektion

En nyreinfektion kan forårsage smerter i ryg og sider, smerter udstrålende til benet, hyppig vandladning, smertefuld vandladning, kvalme og opkastning. Dette er en alvorlig tilstand, der kræver, at et antibiotikum fjerner infektionens krop.

Urinvejsinfektion

En urinvejsinfektion eller UTI er en tilstand, der kan fĂĄ dig til at blive syg. Andre symptomer pĂĄ et UTI er smerte ved vandladning, hyppig vandladning, muskelsmerter og uklar urin. En UTI behandles normalt med et antibiotikum, og det er bedst at undgĂĄ alkohol, koffein og krydret mad under behandlingen.

Del:
Kommentarer