Hydrogenperoxid til toailail svampe

Hydrogenperoxid til toailail svampe

Toenail svampe kan inficere et eller flere negle. Svampeinfektionen kan begynde som et hvidt eller gult sted under neglen. Da svampene vokser, bliver tåneglen mere misfarvet, og infektionen kan blive smertefuld.

Toenail Fungus Årsager

Svampe lever i områder, der er varme og fugtige. Svampen kan komme ind i din krop gennem et lille snit eller adskillelse mellem tåneglen og negle sengen. Svampeinfektioner er mere almindelige i tåneglene, fordi miljøet i skoene giver svampene mulighed for at trives.

Svampeinfektion symptomer

Svampeinfektionen kan forårsage flere forskellige symptomer. Disse kan forårsage, at den inficerede tånegl bliver fortykket, skør, misfarvet, ujævn, smuldret eller forvrænget i form.

Behandling for Toenail svampe

Brugen af ​​hydrogenperoxid til behandling af tåneglsvamp er også kendt som oxidativ terapi. Dipning af de inficerede tånegle i en blanding af vand og en 3 procent koncentration af hydrogenperoxid flere gange om dagen vil få cellerne til at bryde ned. Hydrogenperoxidet interfererer med åndedrætsprocessen, der får cellerne til at dø.

Forebyggelse af svampeinfektion

Nogle metoder til at forhindre en svampeinfektion kan omfatte ved hjælp af en svampesprøjte eller pulver i dine sko, blødgør dine tånegle i hydrogenperoxid en gang om ugen, så dine negle trimmes og tørres og ikke går barfodet på offentlige steder.

Overvejelser

Enhver svamp, der ikke blev dræbt, kan fortsætte med at vokse. Hvis du fortsætter med at bruge hydrogenperoxidblandingen i en uge eller to, kan det medvirke til at sikre, at svampeinfektionen er væk.

Del:
Kommentarer