Hydrogenperoxid og dårlig ånde

Hydrogenperoxid og dårlig ånde

Der er mange årsager til dårlig ånde, men korrekt mundhygiejne kan bidrage til at forhindre pinlige lugt og alvorlige problemer. Hydrogenperoxid er et nyttigt produkt til at eliminere dårlig ånde og opretholde god hygiejne.

Årsager til dårlig ånde

Kost, bihuler og allergier, alkohol og tobaksforbrug kan alle påvirke miljøet i mundene. Bakterier og andre bakterier, der findes i munden, kan forårsage uklar lugt og dårlig ånde.

Hvorfor det virker

Anvendes som skylning, kan hydrogenperoxid dræbe disse bakterier og bakterier og nå områder, der nemt savnes ved børstning.

Ansøgning

Påfør hydrogenperoxid direkte til tungen med en tandbørste for at skrabe tungen af ​​eventuelle resterende bakterier. Hydrogenperoxid kan også bruges med tandbørsten til forborste tænder. Den mest almindelige brug af hydrogenperoxid er som en skylning, der ligner mundskyl.

Løsning

Hydrogenperoxid er et kraftigt kemikalie og bør fortyndes med lige store mængder vand. Brug en 3 procent opløsning eller lavere til at behandle dårlig ånde.

Tip

Svæv ikke hydrogenperoxid og sørg for at skylle munden helt med vand efter børstning eller skylning med hydrogenperoxid.

Del:
Kommentarer