Hvornår skal du ændre batterier i en badevandsskala

Hvornår skal du ændre batterier i en badevandsskala

De fleste mennesker har et kærlighed / haderforhold med deres badeværelsesskala. Det kan være et velkomment tegn på fremskridt eller en smertefuld påmindelse om den ekstra cupcake. Det kan være skræmmende, men skalaen er en vigtig del af overvågningen af ​​dit helbred. Det kan dog slet ikke hjælpe dig, hvis batterierne er døde.

Defekt

Nogle gange, hvis batterierne i en skala er udtømt, vil det give aflæsninger, der er helt urimelige eller inkonsekvente resultater, mens ellers synes at fungere korrekt. Hvis du føler, at din skala læser unøjagtigt, kan udskiftning af batterierne hjælpe med at løse dette problem.

Nummerfald

Hvis tallene på din skala er lettere end normalt, betyder det sandsynligvis, at batterierne er lave. Også hvis de krusninger mere end normalt, når du træder på skalaen, er det fordi skalaen kæmper for at understøtte billedet.

Langsommere

Når en skala er lav på batterier, vil displayet virke forsinket, og det vil tage længere tid at komme fra 0 op til din vægt. Det vil også have en sværere tid at finde ud af din nøjagtige vægt. Hvis skalaen svinger mellem et par tal, i stedet for blot at vise en, kan det være på tide at skifte batterier.

Vil ikke tænde

Det mest oplagte symptom på et dødt batteri er, hvis skalaen ikke tænder overhovedet.

Andet…

Dette er en liste over de mest almindelige skalafejl, men der er mange andre måder at skalaen viser, at den er ved at løbe tør for strøm. Hvis du føler, at skalaen virker forskelligt, end det normalt gør, er udskiftning af batterier den første ting, du bør prøve. Det løser ofte problemet, og det er langt lettere og billigere end at købe en ny skala.

Del:
Kommentarer