Hvorfor slår min tredemølle?

Hvorfor slår min tredemølle?

En knirkende løbebånd kræver ikke altid større reparationer fra en fabrikant. Det er dog vigtigt at vide, hvorfor en tredemølle knirker for at afgøre, om det let kan repareres eller ej.

Støv

Hvis løbebåndet er placeret i et støvet miljø, kan støvopbygningen bidrage til løbebåndsstøj, herunder sugende. Støv kan dog undgås ved at dæmpe bæltet og dækket en gang om ugen.

Smøring

Løbebånd kræver løbende vedligeholdelse, herunder smøring for at reducere slid på løbebåndet og reducere friktionen mellem trillebæltet og gådæk. Uden smøremiddel kan trædemøllevalserne eller andre dele af løbebåndet begynde at rive.

Bælteproblemer

Hvis slidbanen ikke er tændt korrekt, kan det forårsage skævhed på grund af forkert justering. For at undgå at strække og snige på slidbanen, er det muligt at stramme slidbanen med en unbraconnøgle. Et andet problem, der får løbebåndet til at kvæle, er ukorrekt sporing, som kan afhjælpes ved at justere båndets justering.

Gulvbelægning

Inden du ringer til udstyrsproducenten for at rapportere et problem med lyden, skal du kontrollere, om dit gulv er niveau. Et gulv på gulvet kan forårsage sugende støj, fordi bæltet ikke er korrekt justeret.

Del:
Kommentarer