Hvorfor skal du have fodboldsko?

Hvorfor skal du have fodboldsko?

Har du nogensinde prøvet at gøre en pludselig højre, drejer du om at gå efter en afbøjet fodbold? Bevæger sig sådan, og næsten hver eneste bevægelse i fodbold, er meget lettere at gøre, når man har klæder. Disse fodboldspecifikke sko hjælper spillerne med at tage fat på jorden, bevæge sig lettere og give støtte til leddene i underkroppen, hvilket giver et godt slag i alle fodboldkampe.

Beskytter dine fødder

Fodboldspillere bruger 90 minutter på deres fødder, løber rundt, sparker bolden og generelt bruger deres fødder. At være i stand til at holde på dine fødder og holde dem i god form er vigtig, hvilket gør cleats du bruger dit vigtigste stykke fodbold udstyr. (ref. 3)

Traktion og friktion

Cleats tillader dine fødder at greb græsset. Fodbold involverer en masse løb og pludselige retningskift og klipper dig ind i græsset, så du bedre kan starte, stoppe og klippe på græsset. (ref. 2) Dette reducerer også din sandsynlighed for, at skader glider og glider over græsen. Cleats, især dem, der er lavet af læder, giver dig også mere friktion, når du håndterer bolden. (ref. 1)

Vejr

Alle klipper hjælper med at holde dig på dine fødder under dårligt vejrspil, fordi de kan klare jorden. Nogle er designet specielt til at reducere mængden af ​​mudder og græs, du vælger at løbe rundt i marken.

Fælles støtte

Cleats, som løbesko og andre high-impact sko, er lavet med at dæmpe fod, ankel og knæ i tankerne. Gode ​​klumper kan beskytte mod slagskader. (ref. 1) Jo større cleats er og jo længere fra jorden dine fødder er, jo mere beskyttelse har du. Men det kan også øge risikoen for en forstuvet ankel, så sørg for at du er komfortabel med klapstørrelsen.

Typer af cleats

Ifølge soccerwebsite.org er der tre typer klumper, der fungerer bedst i forskellige typer fodboldssituationer. Firte jordklamper har individuelle klamper rundt om skoens kanter og et par i midten; Dette giver den nødvendige trækkraft samt god støtte til dine fødder og ankler. Denne type klap fungerer bedst på de fleste felter. (ref. 1) Bløde jordklammer har det mindste antal klammer på bunden, designet kun til at give fodstøtte. Disse er gode til at spille fodbold på glatte overflader. Det mindre antal klamper holder for meget græs eller mudder fast i bunden af ​​skoen, når du spiller i regn eller på vandløb. (ref. 1) Hårde jord klipper fungerer bedst på kunstige spilleflader; disse sko har de fleste klammer på bunden og giver den bedste støtte, og derfor er de bedre på den hårdere kunstgræs. (ref. 1)

Del:
Kommentarer