Hvorfor kaster boksere deres egen mave, når de træner?

Hvorfor kaster boksere deres egen mave, når de træner?

Mens de fleste boksere ikke er glad for tanken om at blive ramt, har nogle få tendens til at "vågne op" i løbet af en kamp, ​​efter at de får et særligt straffende skud. Hvis denne type boxer beskriver dig, er det bedst at få denne kontakt tidligt i kampen - eller ideelt, før det selv begynder. Det kan se bizart ud til tilskuere, men nogle boxere har en vane at give sig et par hurtige skud til maven, før de træner.

Grund

At komme hit er en væsentlig del af boksning - hvis du ikke er glad for ideen, er det tid til at vælge en anden sport. De første skud du tager i løbet af en sparringssession kan lejlighedsvist støde på dit system og skabe en kæmpe følelse. Af denne grund kan du forberede din krop til den ventende kontakt, hvis du giver dig en hurtig række korte slag til din mave. At ramme dig selv er også en måde for nogle boksere at forberede sig mentalt, som om at fortælle sig selv at fokusere på opgaven ved hånden.

Punching Yourself

Du kan sætte alt, hvad du har i et legemsskud, når du vender mod en modstander, men brug ikke den samme kraft, når du slår dig selv i maven. Målet med at gøre det er ikke at forårsage skade, og organerne i området - herunder din lever - vil ikke tage venligt mod overdreven misbrug. I stedet, efter at du har pakket dine hænder og donned din handsker, gør næver med begge hænder, stram din abs og luk din mund let som om du spiller en tromme.

Andre metoder

Hvis du ikke er delvist i at slå dig selv, kan du forberede dit maveområde for følelsen af ​​en kropssprøjt ved at arbejde sammen med en partner. Stå 3 til 5 meter fra hinanden og hold en medicinskugle med begge hænder foran maven. Kast bolden mod din partners mave ved at udvide dine arme - meget på samme måde som at gøre et brystpas i basketball. Din partners arbejde er at fange bolden, men først efter at det hopper ud af maven. Denne øvelse minder dig om hurtigt at stramme din kerne, før du absorberer nogen påvirkning.

Styr din abs

For boksere er stærke kerne muskler ikke bare en måde at få bemærket af fans. Forstærkning af sådanne muskler som din abs og obliques hjælper med at beskytte dine organer og absorbere en del af virkningen fra kroppeskudd. Du kan styrke din abs gennem en række øvelser, herunder forside og sideplanker, sidde-ups og crunches. Boxers udfører typisk disse øvelser i løbet af træningstræningsdelen af ​​deres træning.

Del:
Kommentarer