Hvorfor kaldes de New York Giants?

Hvorfor kaldes de New York Giants?

NFL'en har længe forudset stabiliteten hos Mara-familien, som har ejet New York Giants siden patriarken Tim Mara købte New York-franchisen i 1925 for $ 500. Men jøderne eksisterede faktisk seks år tidligere og blev undertiden kendt som Brooklyn Giants eller Brickley Giants.

Riding Baseball's Coattails

I 1919 blev fodbold stadig betragtet som et college tidsfordriv, selvom nogle byer dannede professionelle squads for at fremhæve tidligere college stjerner. Det år sponsorede baseball New York Giants et pro-hold for at spille deres spil på Polo Grounds og hyrede tidligere Harvard-fodboldstjernen Charles Brickley til at danne og køre holdet. Jægerne holdt navnet for at minde fansen om, at de var en spinoff af det vildt populære baseballhold. Da Mara købte holdet i 1925, holdt han den tidligere franchise navn.

Baseball Mascot Oprindelse

New York Giants baseballholdet var faktisk kendt som Metropolitans, da de sluttede sig til National League i 1881. Men coach Jim Mutrie roste engang sin gruppe ved at kalde dem "mine store venner, mine kæmpere." Udtrykket sættes fast som holdets navn og står stadig i dag - selvom det hold flyttede og er nu San Francisco Giants.

Del:
Kommentarer