Hvorfor har jeg en brændende følelse i mine ben under natten?

Hvorfor har jeg en brændende følelse i mine ben under natten?

Nighttid-brændefornemmelser kan indikere, at du har en alvorlig underliggende sygdomstilstand. Brændende smerter i dine lår kaldes meralgi paresthetica. Hvis dit ben bliver hævet eller traumatiseret på en eller anden måde, giver trykket på nerverne smerter, herunder en brændende fornemmelse, samt forårsager forlamning og andre typer af dysfunktioner i benet.

Nerve Entrapment

Webstedet for det amerikanske akademi for ortopædkirurger forklarer, at nerver transporterer information til din hjerne og fortæller hjernen at aktivere dine motoriske nerver. For at denne proces skal opnås, skal nerver passere under, over, igennem og omkring dine knogler, muskler og led. Hvis alt er godt inden for dit system, er der plads til, at disse nerve transmissioner kan passere let. Men hvis dit ben har vedvarende skade, kan nerverne ikke overføre ordentligt, og det er når der opstår smerte.

Overvejelser

Når dit ben brænder på ydersiden af ​​låret, om det sker om natten eller om dagen, er den laterale lårbenhudsnerven komprimeret eller presset. LFCN er den største sensoriske nerve i dine ben. Den brændende fornemmelse kan strække sig til ydersiden af ​​knæet. Din lyske kan også smerte, og dine balder kan gøre ondt. Generelt er den brændende fornemmelse kun på den ene side af kroppen. Nerveindfangning eller -tryk, der er direkte påført på en nerve eller til en spinalfæstelse af den nerve, kan resultere i paræstesi eller den brændende, krybende, prikkende, pins og nålfølelse, som nogle individer oplever om natten.

Identifikation

Paræstesi forekommer sædvanligvis i ekstremiteterne og kan være en indikator for en alvorlig sygdom, lidelse eller lidelse eller på den anden side en betingelse om, at den ikke er så alvorlig. Paræstesi kan skyldes en infektion, hvis du oplever betændelse i dine led og muskler eller som følge af traume eller malignitet.

Potentiel

Sammen med de brændende følelser kommer følelsesløshed og prikken i det berørte område. At røre området, selv let, vil gøre ondt. Faktisk kan en let berøring skade ondt mere end et fast pres påføres på det berørte område.

Andre årsager

Nighttid-brændefornemmelser kan være et resultat af tilstande som diabetisk neuropati, diabetes, neuropati eller multipel sklerose.

Del:
Kommentarer