Hvorfor føler jeg lyset, når jeg drikker vand?

Hvorfor føler jeg lyset, når jeg drikker vand?

Dehydrering er ofte forbundet med at føle sig lette. Lange perioder i varme og sol, især efter træning, kan efterlade en person, der føler sig svimmel og har brug for vand. Nogle gange kan man føle sig lette på grund af manglende vand, men ved drikkevand.

Betydning

Vand er afgørende for helbredet. Faktorer, som øger behovet for vand, omfatter miljø, motion, sygdomme og graviditet. Mangel på vand eller dehydrering kan forårsage mange sundhedsrisici bortset fra at føle sig svag og svimmel.

Potentiel

Selvom det ikke er almindeligt, er det muligt at drikke for meget vand. Dette kan beskadige nyrerne, da de forsøger at fjerne væskens krop. For meget vand i kroppen fortynder natriumniveauerne, og svimmelhed og svimmelhed kan forekomme.

Advarsel

Når en stor mængde vand forbruges på kort tid, kan hjernen fungere som følge af elektrolyt ubalance i kroppens væsker. Dette kaldes vandforgiftning og føler sig svimmel, svimmel og kvalme kan forekomme.

effekter

Ifølge St. Mary's Hospital-ernæringsekspert Tammy Fumusa vil en person højst sandsynligt undgå at føle sig svag og svimmel ved at drikke for meget vand ved blot at gå på toilettet.

løbere

Løbere skal drikke vand, når de løber, men for meget vand efter et løb kan forstyrre elektrolytter og lægge pres på hjertet. En Boston Marathon løber i 2008 døde af et hjerteanfald efter at have drukket for meget vand for hurtigt.

Faktum

Vand er ikke giftigt eller giftigt, men hurtige og store mængder kan være farlige og forstyrre natriumniveauer og elektrolytter og beskatte kroppens organer. En radio-deltager i 2008 døde efter at have drukket for meget vand uden at kunne bruge toilettet.

Del:
Kommentarer