Hvorfor får du vægt efter at du har arbejdet?

Hvorfor får du vægt efter at du har arbejdet?

Du arbejder for at forbedre dit helbred, men når du er på skalaen, har din vægt steget. Det kan være frustrerende, men forståelse af de kortsigtede og langsigtede årsager til træningsrelateret vægtforøgelse vil sætte disse tal i perspektiv.

Lige efter træning

Ved at blive hydreret i løbet af din træning forbedres ydeevne og træningskapacitet. Men hver dråbe vand har vægt, så hvis du hopper på skalaen straks efter at du har afsluttet en træning, kan du opleve, at du har fået 1 eller 2 pund.

Den næste dag

Øvelsesrelateret vandvægtforøgelse kan dukke op dagen efter, hvis du ikke har drikke nok vand i løbet af din træning. Tørrede celler i din krop kan overkompensere ved at holde på vand fra madvarer og drikkevarer du forbruger hele resten af ​​dagen. Du kan opleve så meget som en 3-pund gevinst fra denne effekt.

Mere mad

Hvis tallene på skalaen er gået langsomt over en periode på to eller flere uger, kan du spise mere for at kompensere for øvelsen du laver.

Mere muskel

Når du bliver stærkere, kan du også opleve en stigning i din muskelmasse. Du ved, at dette sker, hvis tallene på skalaen går op, men dit tøj passer bedre.

Perspektiv: Ernæring

Opmærksomhed på din madindtagelse forbedrer sandsynligheden for at nå dine vægtmål, så sørg for at spore mængden og kvaliteten af ​​det du spiser. Siden træning kan kun brænde i gennemsnit syv kalorier pr. Minut, er det let at forbruge mere end du taber gennem motion.

Perspektiv: Skalaen

Smart brug af skalaen kan forbedre dine chancer for langsigtet vægtstyring. For at maksimere nøjagtigheden, veje dig selv på samme tid hver dag iført det samme antal tøj. Daglige udsving er normal, så vær opmærksom på de ugentlige tendenser i din vægt.

Del:
Kommentarer