Hvorfor dit blodtryk ikke kommer ned med medicin

Hvorfor dit blodtryk ikke kommer ned med medicin

Medicin for at reducere højt blodtryk, også kendt som hypertension, kan ikke virke så godt som håbet på en række grunde. Patienten kan være på den forkerte medicin eller har brug for yderligere medicin. Endvidere er livsstilsændringer en integreret del af enhver hypertensionbehandling, og manglende evne til at gøre det kan gøre blodtryksmedicin langt mindre effektive.

For meget natrium

Reduktion af natriumindtag er en nøgle til bekæmpelse af højt blodtryk, ifølge Mayo Clinic. En hypertensive patient bør ikke indtage mere end 1.500 mg natrium hver dag.

Cigaretrøgning

Manglende ophør med at ryge cigaretter kan gøre blodtryksmedicin ineffektive, ifølge Mayo Clinic. Tobaksbrug øger hærdningen af ​​arterierne, hvilket forværrer hypertensionen.

Manglende øvelse

Høje blodtrykslidere bør indlede 30 minutters fysisk aktivitet hver dag, uanset om de tager medicin, ifølge Mayo Clinic.

Kaliummangel

Forøgelse af kaliumindtagelse ved at spise frugter som bananer og appelsinsaft kan medvirke til at reducere hypertension sammen med lægemiddelbehandling, ifølge Mayo Clinic.

For meget alkohol

At drikke for meget alkohol kan forværre hypertension, selv når medicin bruges. En kvinde eller en person over 65 år skal kun have en drink om dagen, og mænd bør begrænse deres indtagelse til to daglige drikkevarer.

Del:
Kommentarer