Hvorfor bør du ikke drikke vandet efter en vandpause?

Hvorfor bør du ikke drikke vandet efter en vandpause?

Vandafbrydelser forekommer ofte, typisk på grund af utilsigtet brud under gravning, frysende vejrforhold, der skaber stress eller svækkede rør, og ældre infrastruktur bryder ned, ifølge New York City Office of Emergency Management. Ud over at forårsage oversvømmelse af gade eller ejendom skaber en pause i en vandkilde potentielt usikkert drikkevand både i pausen og i kort tid efter reparationer reparere pause.

I løbet af

Vandrensningsanlæg arbejder for at give vand, der indeholder sikre mængder af forureninger. Når man rejser fra fabrikken til dit hjem, forbliver vandet relativt uændret - opsamler nogle materialer i rørene på grund af aldrende materialer og led, men opfylder stadig vandkvalitetsretningslinjer for forbrug. Når en vandprop går i stykker, kan affald fra de brudte rør og det omgivende område strømme ind i rørene og vandet. Ofte afbryder vandafdelingen vandstrømmen; Men hvis du har mistanke om et område vand hovedpause, rapportere det og stop med at bruge vand, indtil meddelt det er sikkert.

Efter

Efter at have gennemført reparationerne til de vigtigste vandrør, har vandet ofte forurenende stoffer. De ansvarlige for vandet kontrollerer fortsat lækager og overvåger vandet til forurening, mens de spyler rørene. Indtil test viser ingen fare for brud og forurening, fortsætter advarsler om ikke at drikke vand fra hanen.

forureninger

Vandafbrydelser resulterer i mere end snavs og misfarvning i vandhanen. Dit vand kan indeholde farlig kontaminering, selvom det ser ud til at være tydeligt. Nogle problemer, der findes i vand efter vandbrud, omfatter mikrobielle forureninger, patogener, som kan forårsage sygdomsudbrud og gastroenteritisforstyrrelser, usikre kemikalier og E coli ifølge U.S. Environmental Protection Agency. Farer ved Legionella spp. og andre gram-negative bakterier øges også med vandbrud og reparationer i henhold til Centers for Disease Control and Prevention.

Tap

Dine lokale bureauer informerer offentligheden om de skridt, der er nødvendige for at bruge vand. Generelt anbefaler den offentlige bekendtgørelse at koge vandet ved kogekog i mindst et minut. Forureningsformerne kan gøre vandet ukruseligt, selvom det er kogt, hvis vandet indeholder visse kemikalier eller metaller. Følg vejledningen, køb flaskevand eller få vand fra personer, der ikke er i det berørte område. Når vandprøven angiver et sikkert niveau, kan der forekomme forurening i dit hjems rør. For at hjælpe med at rydde vandet i dit hus, skal vandet strømme gennem alle dine vandhaner for at hjælpe med at skylle ud forurenet vand og rør. Kør vandblødgørere, vandrensere og vandopbevaringstanke gennem en cyklus for at fjerne forurenet vand, inden du bruger.

Del:
Kommentarer