Hvordan virker muskelmælk?

Hvordan virker muskelmælk?

Muskelmælk, som er lavet af CytoSport, sælger kosttilskud til aktive, atletiske individer. Virksomheden tilbyder en bred vifte af protein supplement produkter, herunder drikkevarer til drikkevarer, barer og pulvere til drikkevarer. Du kan forbruge disse før, under eller efter din træning. CytoSport hævder, at deres kulhydratholdige kosttilskud giver din krop ekstra energi og de høje proteiner hjælper i genopretningsproces efter træning. Ud over protein giver Muscle Milk også din krop med essentielle mineraler og vitaminer samt magre lipider, som din krop kan bruge til muskel energi, ifølge Muscle Milk hjemmeside. Muskelmælk giver dig også kostfiber til hjælp i tarmhelsen.

Muskelmælkeprotein

Muskelmælkproteinpulver og proteindrikke anvendes af mange atleter som en måde at få i ekstra protein, hvilket hjælper med at opbygge muskler og hjælper kroppen med at komme sig efter en træning. Proteinerne i produkterne kommer fra flere kilder, herunder valle - et derivat af mælk - soja og mælk, som indeholder både valle og kasein. Alle disse proteiner betragtes som komplette, hvilket betyder at de indeholder alle de aminosyrer, som din krop ikke kan producere. Aminosyrer bidrager til vækst og reparation af muskelvæv. Ud over de aminosyrer, der findes i protein, indeholder drikkevarer og pulvere også tilsatte aminosyrer, herunder:

  • 8 L-glutamin: kan forbedre muskelgendannelse og bekæmpe infektion
  • 8 Lactoferrin: bekæmper infektion og hjælper atleter, der bruger store mængder jern moderat deres indtag
  • 8 Taurin: fungerer som en cellebeskyttende antioxidant og forbedrer mental og atletisk præstation

Proteinbehov

Mængden af ​​protein i hver muskelmælksprodukt varierer, men det kan hjælpe atleterne med at få deres daglige krav. International Society for Sports Medicine bemærker, at atleter har brug for mellem 0,63 og 0,91 gram protein pr. Pund legemsvægt dagligt; udholdenhed atleter sigter mod den nedre ende, mens styrke-bygning atleter sigter mod den højere ende.

Mængden af ​​protein i en portion Muscle Milk varierer efter produkt. For eksempel har en servering klar til drikke Muskelmælk 15 til 25 gram protein, afhængigt af størrelse. To scoops Muscle Milk pulver indeholder 32 gram protein, og en Muscle Milk snackbar giver dig 15 gram.

Både styrke og udholdenheds atleter drager fordel af at indtage 10-20 gram protein i de 30 minutter efter en intens træning. Din krop er specielt modtagelig for aminosyrerne lige efter at være blevet arbejdet; Denne servering af protein hjælper dine muskler med at reparere og vokse hurtigere. Muskelmælksprodukter gør en nem måde at opnå protein på, især hvis du er på farten.

Yderligere ingredienser

Muskelmælksprodukter indeholder også triglycerider med mellemkæder eller MCT'er, der giver nogle vigtige fedtsyrer. MCT'er er mere tilbøjelige til at blive brugt til energi, snarere end opbevares som fedt, som trans- eller kortkædede, mættede fedtstoffer. Hvis du spiser flere kalorier af disse magre lipider, end du brænder, vil du dog stadig blive fedt - ikke muskler.

Kolhydraterne i Muskelmælksprodukter, der er mest koncentreret i havregryn og snackbarer, kan bruges af kroppen til at skabe glykogen, den primære energikilde, der opbevares i dine muskler. Ethvert kulhydrat, såsom brød eller frugt, bryder sig ned i glykogen, men så Muscle Milk produkter er ikke specielle.

Stængerne, drikkevarer og havregryn indeholder også tilsat kostfiber til at forsyne dig med ca. 20 procent af den anbefalede daglige værdi. Tilstrækkeligt forbrug af kostfiber hjælper med at regulere din fordøjelseskanalen og kan beskytte dig mod visse kroniske sygdomme, men fiber er let tilgængelig i en kost rig på frisk frugt, grøntsager og fuldkorn.

Bivirkninger af muskelmælk

Der er nogle mulige bivirkninger forbundet med muskelmælk. Nogle af ingredienserne i muskelmælk er kendt for at forårsage acne i en række mennesker. Acne kan bringes på ved flere ting, som tilstoppede porer og bakterier. Visse fødevarer og drikkevarer kan også forårsage acne, herunder mejeriprodukter, noterer Mayo Clinic hjemmeside. Muskelmælk indeholder mejeri, som kan forårsage hormonforandringer i din krop, hvilket fører til acne.

Muskelmælk har vist sig at indeholde spor af tungmetaller også, herunder bly, arsen, kviksølv og cadmium, ifølge Consumer Reports. Disse metaller kan forårsage sundhedsmæssige problemer, når de indtages regelmæssigt, især cadmium, som kan akkumulere i nyrerne og beskadige dem. Andre bivirkninger af muskelmælk omfatter vægtforøgelse, gas, magekramper, diarré og vitamin toksicitet, noter "vitamin" magazine.

Brug af muskelmælk

Brug muskelmælkspulver på forskellige måder:

  • Tilsæt muskelmælk til en smoothie lavet med is, frisk frugt og fedtfri mælk.

  • Brug den til at skabe en mælk shake ved at blande mælk med muskelmælkspulver.

  • Smag Muskelmælk ved at smide i nogle pureed frugt, før du blander det.

  • Lav proteinrige pandekager med muskelmælk, glutenfri mel, æggehvide, bagepulver og sukkerroer.

  • Bland muskelmælkspulver i fødevarer som stĂĄlskĂĄret havregryn, røræg, kartoffelmos eller yoghurt til tilsat protein.

Del:
Kommentarer