Hvordan virker en tegning salve arbejde?

Hvordan virker en tegning salve arbejde?

En tegnings salve er en topisk salve eller en blanding, der bruges til at "uddrage" fremmedlegemer i huden. Det har i mange år været brugt på splinter, koger, stykker glas eller kaktus klistermærker. Tegnesalven påføres, dækkes og i løbet af få dage trækkes de fremmede genstande til overfladen af ​​huden, der skal fjernes.
I ældre versioner var den sort i farve, indeholdt tjære og var en tyk salve eller salve. Hovedbestanddelene i moderne mærker er ichthammol (som er et sort destillationsprodukt af bituminøs skifer eller skifer), phenylalkohol, Arnica Montana (Wolf's Bane) og Echinacea, og kan indeholde bergamotolie eller comfreyolie i en base af bivoks. Det er også kendt at fungere som et mildt anæstetisk og antiseptisk middel. Pastiner af honning og jod, eller brun sæbe og sukker har også været vellykkede behandlinger.

Du kan købe tegnesalven hos de fleste apoteker, men det er muligt at lave dit eget hjemme. Den bedste hjemmehjælp ville blive lavet på to måder. Du kan enten lave en tegnesalve ved at blande honning med et par dråber jod, eller du kan få brun sæbe fra en fødevarebutik, bland i lidt sukker og vand for at lave en pasta.

Ved hjælp af håndtaget eller bagsiden af ​​skjehovedet spredes blandingen over det berørte område og dækker helt i et tykt lag. Du kan også bruge en spatel. Når du har spredt tegnesalven, skal du dække området mindst natten over, og i nogle tilfælde kan det tage et par dage at arbejde.

Tegnings salve siver ind i vævet, og den mest aktive ingrediens, Ichthammol, blødgør huden ved at svække den og øge blodcirkulationen til det berørte område. Den øgede blodgennemstrømning får pus til at danne sig omkring det fremmede objekt. Både pus og fremmed objekt udkastes derefter. Normalt kan tegnesalven arbejde så lidt tid som natten over, men hvis det fremmede objekt er en splinter, kog eller cyste, der er dybere forankret, kan det tage så længe som 3 dage at arbejde.

Del:
Kommentarer