Hvordan virker en omvendt arbejde i en fodboldbassin?

Hvordan virker en omvendt arbejde i en fodboldbassin?

Fodboldbassiner er en måde at få lige tilfældige fans interesserede i resultatet af et spil. Et hæfteklammer af mange Super Bowl-fester, indebærer en fodboldpulje at placere en lille sum penge ned på en firkant. Vinderen af ​​puljen bestemmes af scoren i spillet. I et omvendt system har folk i poolen flere chancer for at vinde.

Pool opsætning

En typisk fodboldpool består af et 10-til-10 gitter med 100 firkanter. Personer i poolen vælger firkanter eller er tilfældigt tildelte firkanter på gitteret. Hver plads koster en vis sum penge, så lav som 25 cent for en afslappet fest op til $ 50 for seriøse spillere.

Tegne numre

Når alle firkanter i puljen er købt, bliver tallene 0 til 9 trukket tilfældigt og anbragt over hver kolonne langs toppen og langs hver række på venstre side af gitteret. Dette giver hver kvadrat i poolen to numeriske værdier. De to holdnavne kan også vælges tilfældigt, med en skrevet langs toppen og en ned på venstre side.

Udbetalinger

I en typisk fodboldpulje udbetales der i slutningen af ​​hvert kvart i spillet. Vinderen af ​​puljen er den person, der har firkanten, der svarer til partituret i spillet. For eksempel vinder en person, der har Colts 7, Browns 3, hvis det er scoren i spillet. Denne person ville også vinde, hvis Colts har 17, 27 eller 37 point osv., Og hvis Browns har 13, 23 eller 33 point og så videre - puljenummeret vedrører nummeret i den ene position af spillet score.

Tilbagebetalte udbetalinger

Ved at bruge samme score i en omvendt udbetaling, vil den person, der har Browns 7, Colts 3, også vinde. Det samme gælder for Browns 17, 27, 37 og så videre, og Colts 3, 13, 23 og så videre. Den omvendte udbetaling er typisk mindre end standardudbetalingen, men det giver spillerne en chance for at vinde og fastholde interessen i spillet.

Del:
Kommentarer