Hvordan virker en forstøver?

Hvordan virker en forstøver?

nebulizer

En forstøver er en åndedrætsværn, som bruges til at behandle respiratoriske sygdomme, såsom astma. En forstøver fungerer ved at forbinde rør til en trykluftkilde, og dette forårsager, at ilt og luft blæser gennem et flydende lægemiddel med høj hastighed. Nebulisatoren skifter luft og ilt i aerosol, og det er det, du vil indånde for at gøre dig lettere ånde og helbrede din astma eller åndedrætsbesvær.

Fungere

En forstøver indeholder et mundstykke, maske og slanger er alle rene, og du skal sørge for, at du vasker dine hænder, før du bruger dem. Fordi disse genstande bruges i og omkring din mund, er det vigtigt, at alle genstande er desinficeret. Din medicin går ind i forstøverens cap og har brug for saltopløsning for at gøre den effektiv. Tilslut din maske eller mundstykke til albuenheden og tilslut den til forstøveren. Kompressoren er maskinens del af forstøveren, og du skal forbinde slangen til kompressoren for at få det til at fungere.

Behandling

Når kompressoren er tændt, begynder forstøveren at tåle. Dette er når du begynder at indånde og udånde tågen. Nebulisatoren fortsætter med at tåle, indtil al medicin er dispenseret. Hvis du trækker vejret for hurtigt, vil lægemidlet ikke påvirke din krop.

Del:
Kommentarer