Hvordan virker Candida forårsager kræft?

Hvordan virker Candida forårsager kræft?

Forstå Candida

Candida er en svamp også omtalt som Candida albicans, en gær infektion og monilia. Det er en svamp der generelt vokser i slimhinderne som munden, vagina og endetarmen. Candida svampen kan også rejse ind i blodstrømmen, der påvirker tarmene, hjerteventilerne og halsen. Denne svamp bliver smitsom, når den vokser ude af kontrol i kroppen. For over 100 år siden var en Candida-infektion meget usædvanlig. Det var ualmindeligt, for i løbet af den tid spiste folk fødevarer, der var friske og levende med energi. Folk blev heller ikke udsat for antibiotika, fastfood og forarbejdede fødevarer med højt indhold af sukker og majssirup. De var heller ikke åbne for bestanddelene af overdrevne pesticider, herbicider og andre giftige stoffer. De fleste af de fødevarer, der produceres til forbrug i dag, er 50 procent væk fra dets oprindelige naturlige tilstand. For hundrede år siden var fødevarer fri for herbicider, pesticider, kemisk behandling og mikrobølgeovne. At spise mad som sådan forårsager en overgrowth af Candida i kroppen, hvilket resulterer i et svækket immunsystem.

Candida og Cancer

Spise fødevarer, der behandles og meget højt i sukker og sirupindhold på daglig basis, vil fodre og tilskynde Candida-svampen til at vokse i kroppen. Når disse typer fødevarer spises dagligt, skaber det et for surt miljø i kroppen, der forårsager Candida albicanske gær til at fremstille et stof, der betegnes mykotoksiner. Mykotoksiner er toksiner, der faktisk er fækalt affald af Candida albicans. Mykotoksinerne rejser ind i cellerne i kroppen, blodet og lymfevæskerne, som er placeret over hele kroppen. Når immunforsvaret svækkes på grund af Candida overgrowtning, kan det ikke fungere som det skal, hvilket resulterer i overdreven vækst af bakterier og kræftceller.

Forebyggelse af Candida vækst i kroppen

Nyrerne, leveren, immunsystemet og fordøjelsessystemet er ikke i stand til at behandle de kemisk forarbejdede fødevarer, som mange mennesker spiser på daglig basis. På grund af det daglige indtag af disse typer fødevarer bliver det vanskeligere for de forskellige forsvarssystemer i vores organer at filtrere og rense alle disse skadelige, giftige angribere. Som følge heraf er de mere unaturlige fødevarer, vi indtager, der er højt i sukker og kemisk indhold, jo mere vi fodrer og opmuntrer Candida-bakterierne. Candida fortsætter derfor med at fodre ud af menneskekroppens vitale væsker og væv. Imidlertid er der måder at forhindre Candida i at vokse stærkt i kroppen. En vigtig måde er at undgå at indtage bestemte typer fødevarer og stoffer, som skaber og opretholder Candidiasis. De fødevarer og stoffer, der undgår at afskrække Candida, omfatter hvide sukkerarter, hvide mel, hvide kartofler, majssirup, højt fructose, sorbitol, tørrede frugter, honning, forarbejdede rødbeder, frugtsaft og raffinerede kulhydrater. Raffinerede kulhydrater konverterer meget hurtigt til sukker i blodet. Sukker er en stor skyld i opmuntrende Candida overgrowth. Opbevarede korn er også en bekymring med hensyn til Candida overgrowth. Dette skyldes, at lagrede korn fermenterer inden for tre måneder og begynder at producere mykotoksiner. Alkohol-, tobaks-, antibiotika- og p-piller har også en negativ effekt på kroppen og kan tilskynde Candida til overvældning. Derfor bør disse typer af fødevarer og stoffer ikke tages dagligt.

Del:
Kommentarer