Hvordan til at høre høreapparater

Hvordan til at høre høreapparater

Prissætning høreapparater kan være vanskelig. De fleste høreapparatklinikker vil ikke have dig til at kende priserne på high-end høreapparater, fordi du sandsynligvis ikke ville lave en aftale eller komme ind. Høreapparatklinikker tilbyder "gratis høretest" for at komme i døren. Efter at have gennemført en høreprøve, hvis du har brug for høreapparater, vil klinikeren præsentere en lang liste over, hvorfor du bør købe dine høreapparater fra hendes klinik samme dag. Så kommer bomben. Høreapparater kan variere i pris fra $ 500 til $ 5.000 pr. Hjælp. Det lyder måske lidt fjernet, men det er virkeligheden hos høreapparatbranchen.

Cost vs Benefit

Tjek dit budget. Bestem, hvor mange penge du komfortabelt kan bruge på høreapparater. Afhængigt af hvor avanceret teknologien er, kan et sæt høreapparater variere i pris fra $ 1.000 til $ 10.000.

Høreapparater skal genoprette din hørelse, mens du bærer dem. Jo mere avancerede dine høreapparater er, jo større klarhed og taleforståelse vil du opleve, mens du bærer dem. Du gør virkelig "få hvad du betaler for" med høreapparater.

Bestem, hvilket niveau af teknologi du vil have - lav, mellem eller høj end. Low-end høreapparater fungerer bedst i rolige omgivelser og varierer i pris fra $ 500 til $ 1.500 per støtte. Mid-level høreapparater fungerer bedst i rolige eller moderate støj og varierer i pris fra $ 1.500 til $ 2.200 per hjælp. High-end høreapparater fungerer bedst i alle miljøer, især støjende sociale indstillinger, og varierer i pris fra $ 2.500 til $ 5.000 per hjælp. For det andet til dit budget, kan din livsstil og hvor godt du vil høre i dit liv hjælpe dig med at bestemme, hvilket niveau af høreapparatteknologi du vil pris.

Ring lokale høreapparatklinikker og spørg, hvad mærker af høreapparater de har, og hvad deres prisklasse er for det niveau af teknologi, du har valgt. De fleste høreapparatklinikker giver dig ikke priser over telefonen; i stedet vil de give dig en rækkevidde, og de vil forsøge at oprette en aftale for dig til en gratis høringsprøve.

Shoppe rundt. Hvis du ikke har haft en høretest eller læser oplysninger om forskellige producenters høreapparater, er det nu tid. Den bedste måde at prise shop høreapparater på er at oprette 4 til 5 aftaler på forskellige lokale høreapparatklinikker; sørg for, at de tilbyder en gratis høretest, og planlægge at bruge 1 time på hver aftale. Lad hver kliniker afprøve din hørelse, forklare dine resultater og vise dig hvilken type høreapparat han anbefaler. På denne måde bliver du fortrolig med høreapparatmærker, teknologi, stilarter og priser, før du træffer din endelige beslutning.

Afgør ikke for den første pris, du får, eller den første type høreapparat, du bliver vist. Kombinationen af ​​høreapparat stilarter, mærker, teknologier og priser på markedet er svimlende. Når du først har besluttet dig for et mærke, stil og teknologi, husk, høreapparater er altid til salg. Du vil se fuldsidens avisannoncer til salg af høreapparater. Høreapparater er en multi-billion dollar industri, og de fleste klinikere er betalt salgsprovisioner; selv læger, der sælger høreapparater, laver en kommission. Dette giver dig nogle besked om, hvor meget du betaler for dine høreapparater; de fleste klinikker vil give dig mindst 10% rabat på enhver pris, der ikke allerede er diskonteret.

Tips

Under din gratis hørelsesprøve må du ikke nævne pris shopping. Nogle klinikere vil ikke teste dig eller tale med dig, hvis de ved, at du ikke køber høreapparater den dag.

Bed om brochurer, der forklarer den teknologi, som klinikeren anbefaler for dig og for en prisliste at tage hjem fra hver aftale.

Advarsler

Vær ikke presset til at købe høreapparater. Nogle klinikker kan være meget højt tryk, fast besluttet på at lave et salg. Det er i din bedste interesse at shoppe og få en mening fra flere klinikere, inden du køber høreapparater.

Undgå klinikker med "open house" -type kampagner. Disse er højtrykssalgsfremmende foranstaltninger, hvor klinikken ansætter en professionel sælger for at forsøge at presse folk til at købe høreapparater den dag.

Del:
Kommentarer