Hvordan sporer jeg en vægttabkonkurrence?

Hvordan sporer jeg en vægttabkonkurrence?

Et vægttabskonkurrence er en måde at motivere din gruppe til at nå sine mål. Du kan gøre konkurrencen en holdindsats, som det er tilfældet med populære tv-shows som "Celebrity Fit Club" og "The Biggest Loser", eller du kan få hver person til at konkurrere individuelt. Det er vigtigt at have en pålidelig måde at spore fremskridtene i konkurrencen for at holde folk orienteret og interesseret.

Foreløbige detaljer

Bestem, hvor ofte du vil spore hver enkelt deltagers fremskridt. Mange vægttabs konkurrencekoordinatorer foretrækker at måle processen i slutningen af ​​hver uge for at give hver deltager rigelig tid til at gøre fremskridt. Vælg en bestemt dag for at gøre en vejning af hver konkurrent, helst på en weekenddag, hvor alle kan indkalde. Beslut om varigheden af ​​konkurrencen (antal uger). En god solid konkurrence vil vare omkring 12 uger. Endelig afgøre, om det vil være et hold eller en individuel indsats.

I stedet for at spore pounds tabt, overveje at spore procentdelen af ​​kropsvægt tabt. Tag vægten tabt til dato, divider det ved begyndelsen vægt og derefter flere det med 100.

Diagram

Du kan spore dit vægttabs konkurrence ved hjælp af et traditionelt skriftligt diagram. Skriv diagrammet, som kan være et enkelt stykke konstruktionspapir på en væg i indvejningsrummet. Brug en markør til at liste hver konkurrentens (eller holdets) navn til venstre og derefter tegne vandrette og lodrette linjer for at afgrænse kolonner og rækker. Angiv startvægt i den første kolonne, og udfyld derefter de resterende celler med vægten tabt (eller procentdel af tabt vægt) for hver person hver uge. Brug ekstra ark af byggepapir, når du løber tør for plads. Opret en særlig "total" kolonne efter den sidste uge, som vil liste vinderen. Klæd kortet op med stjerner, maling, glitter og billeder af deltagerne.

Excel

Opsæt et regneark i Microsoft Excel for at spore vægttabets milepæle for din konkurrence. Opret en kolonne for deltagernes navn, en anden for den oprindelige vægt og derefter en anden for hver uge i konkurrencen (for eksempel Uge af 10/17, Week Ending 10/24, Week Ending 10/31). Indsæt vægten for hver person på hver vejningsdag i den relevante kolonne. Tilføj en anden kolonne i slutningen af ​​regnearket, der beregner den samlede vægt, der er tabt til dato, og fremhæver vinderen. Send det opdaterede ark til alle, der konkurrerer hver uge, så de kan holde styr på deres fremskridt og konkurrencen.

Del:
Kommentarer