Hvordan sove med Occipital Neuralgia

Hvordan sove med Occipital Neuralgia

Occipital Neuralgia er en alvorlig form for hovedpine, der forårsager symptomer som piercing eller bankende smerter i øverste hals, ryggen på hovedet og bag ørerne. Nogle mennesker, der lider af denne lidelse, vil også have smerter i panden og bag øjnene og vil også opleve lysfølsomhed. Occipital neuralgi kan bringes på ved traumer, rygmarvs kompression, blodkarbetændelse, tumorer og endda lokaliserede infektioner. Den smerte, der er forårsaget af denne tilstand, kan gøre det svært at sove, men der er nogle ting, du kan gøre for at lette ubehag og få en god nats hvile.

Behandling af smerte symptomer forårsaget af occipital neuralgi er den bedste måde at sikre en god nat søvn, fordi det er normalt de symptomer, der holder dig vågen. Orale lægemidler kan ordineres af din læge for at lindre smerten. Over-the-counter medicin er også tilgængelige, der vil mindske inflammation og spasmer, hvilket igen reducerer smerte.

Anvendelse af varme er en anden måde at lindre symptomerne på occipital neuralgi, som ofte kan holde dig vågen om natten. Varmehjælpemidler til reduktion af inflammation. Du kan bruge varmepuder, varmebånd, varme gelpakker og endda fugtige vaskeklude opvarmet i mikrobølgeovnen.

Justering af den position, du sover i, kan også bidrage til at reducere smerten forbundet med occipital neuralgi, som nogle gange er disse hovedpine forårsaget af en knækket nervepine. Aldrig sove i skæv stilling, fordi dette kan medføre, at hoved- og nakke muskler bliver stive og til kontrakt, hvilket kan lægge pres på nerverne. Prøv at sove med en pude, der understøtter din hals, men det tillader ikke, at dit hoved er højere end din nakke.

Del:
Kommentarer