Hvordan slippe af med svømmerens øre

Hvordan slippe af med svømmerens øre

Har din daglige rygsæk venstre bakterier svømmer i dit øre? Svømmerens øre, en bakteriel eller svampeinfektion i den ydre øregang, forårsager smertefulde, hævede eller kløende ører eller rødme i øreområdet. Andre symptomer omfatter mildt høretab eller en mælkeagtig udledning.

Trin 1

Brug over-the-counter antiseptiske øredråber eller anbring en dråbe eller to af isopropylalkohol med en lægemiddeldråber i ørekanalen. Ryst dit hoved for at svømme om dråberne og derefter vippe hovedet for at lade kanalen rense ud. Øret dråber eller alkohol tørre overskydende vand og hjælpe med at dræbe bakterier.

Trin 2

Nyd smerten med en varmepude eller varmtvandsflaske.

Trin 3

Besøg en læge for en ordentlig diagnose, især hvis lymfekirtlerne er hævede, hvis øret er hævet eller ekstremt smertefuldt, eller hvis en feber ledsager infektionen. En læge kan ordinere antibiotika (dråber eller oral), kortikosteroidøredråber for at mindske hævelse eller medicin for at reducere smerte

Trin 4

Undgå at svømme eller nedsænke i vand i mindst 10 dage efter behandling for at lade øret fuldt ud tørre og helbrede.

Trin 5

For at forhindre svømmerens øre skal du bære en svømmehætte. Efter en svømmetur skal du ryste og vippe hovedet for at fjerne vand fra ørerne. Hvis der er vand tilbage, brug en hårtørrer på en lav indstilling eller antiseptiske øredråber (eller alkohol) for at tørre ørerne ud.

Del:
Kommentarer