Hvordan slippe af med negle svampe

Hvordan slippe af med negle svampe

Hvordan slippe af med negle svampe. Tå neglesvamp er en organisme, der lever i mørke vådt klima. Den samme svamp kan eksistere i neglerne, men det har tendens til at forværres på tå negle på grund af deres tendens til at blive dækket i lange perioder. For at slippe af med tå neglesvamp, skal du vælge en behandling og holde fast i det - uanset hvor lang tid det tager.

Kontakt læge. Professionel hjælp kan være den bedste måde at slippe af med tånsygsvamp i værste fald. Især hvis svampen har været tilbage i længere tid og er blevet forværret på grund af manglende pleje, vil en læge være i stand til at give dig Sporonox, Diflucan eller andre receptpligtige lægemidler til bekæmpelse af infektionen.

Kig på naturlige helbredelser. Hvis du har et mildere tilfælde af tånsygsvamp, skal du prøve at bruge teolje eller Leucatin. Med naturlige helbredelser for at slippe af med tå neglesvamp, er nøglen at fortsætte med at bruge medicinen, selv efter at problemet har vist sig at rydde op.

Gør det selv. Lamicil cremer og tabletter virker for nogle, men med hver person kan det være anderledes. Du kan også prøve at arkivere tykkere dele af neglen, som typisk udføres af en specialist. Sørg for at få en læge at diagnostisere, at det faktisk er tå neglesvamp, før du begynder at behandle det alene.

Forhindre svampen, før den starter. Hvis du har behov for at slippe af med tånsygsvampen, skal du prøve den forebyggende del af kuret efter den næste behandlingstimer. Ved at undgå stramme sokker, ved at bruge fodpulver, dække dine fødder på gymnastiksalen og svømmeområderne og tørre fødderne grundigt, når de er våde, kan du hjælpe med at afværge svampen og holde den fra at komme tilbage.

Del:
Kommentarer