Hvordan slippe af med gær i kroppen

Hvordan slippe af med gær i kroppen

Når folk hører ordet gær som det angår menneskekroppen, tænker de ofte på vaginale gærinfektioner. Hvad nogle mennesker måske ikke ved, er at nogle gange mennesker, mandlige eller kvindelige, kan have for meget gær inde i deres kroppe. Denne overgrowning af gær kan findes på varme fugtige steder som en persons mund, en tilstand kaldet thrush, i en persons tarmkanal eller som almindeligt kendt i vaginalområdet. I nogle tilfælde har en person allergiske reaktioner på gæren. Dette kan forårsage infektion, udslæt eller træthed. Selvom gær er naturligt forekommende i kroppen, er nogle mennesker meget følsomme over for det, og må forsøge at reducere mængden af ​​gær, der er i deres kroppe.

Undgå antibiotika hvis det er muligt. Når antibiotika angriber de bakterier, som de oprindeligt var beregnet til, kan de også dræbe nogle af de "gode" bakterier, der lever i din krop.

Overvej at tage probiotika. Probiotika er levende mikroorganismer, i de fleste tilfælde bakterier, der ligner gunstige mikroorganismer, der findes i humant tarm. Disse kan findes i tillægsform og kan også findes naturligt i visse dyrkede fødevarer, såsom yoghurt. To forskellige former for probiotika indbefatter Lactobacillus og Bifidobacterium. De bruges ofte til at bekæmpe gær i mavetarmsystemet og fremme guthelsen generelt.

Overvej brugen af ​​enzymer. Der er nogle produkter designet specielt til at hjælpe med at bekæmpe gær. De fleste af disse er designet til brug sammen med probiotika.

Betydeligt reducere forbruget af sukkerholdige fødevarer og juice i din kost. Raffineret sukker tilskynder væksten af ​​gær. Du vil måske også fjerne fødevarer, der indeholder gær, såsom brød og kiks, i det mindste i en periode.

Prøv grapefrugt frø ekstrakt, som kan findes i de fleste sundhed fødevarer butikker. Dette er en bitter og sur væske afledt af frø, pulp og hvide membraner af grapefrugt. Brug flere dråber ekstrakt efter hvert måltid eller et par gange om dagen. Fortynd det med mindst 4 oz. af væske før du drikker det. Nogle foretrækker at fortynde det i saft på grund af den bitre smag.

Brug en antimykotisk medicin eller gærbehandling ordineret af en læge.

Tips

Vær opmærksom på en mulig midlertidig forværring af symptomer ved behandling af gær, kendt som afstødningsreaktionen. Dette skyldes frigivelsen af ​​protein og toksiner, når gær er dræbt.

Del:
Kommentarer