Hvordan slippe af med froskelys om natten

Hvordan slippe af med froskelys om natten

Frogens sang kan være musik til dine ører eller cacophony. Du kan høre det som vårens herald eller dødsdollet af fredelig søvn. Hvis crooning holder dig op om natten og alvorligt truer din mental sundhed, kan du måske fjerne støj ved at eliminere kilden. På den anden side forbruger frøer store mængder besværlige insekter. Hvis din hensigt er stressfri nætter og ikke udryddelse, er der måder, der kan opnås.

Eliminer fødevarekilden

Påfør pesticider på haver, planter og græsplæner. Banish insekter for at mindske fødevareforsyningen. Brug ikke giftige kemikalier, fordi de er skadelige for børn, kæledyr og andre venlige væsner.

Behandle indersiden af ​​dit hus med insektafskrækningsmidler for at fjerne fluer og myg. Frøer kommer i dit hjem, hvis de ved et måltid kan være inde.

Møt plænen regelmæssigt. Hold græs kort for at forhindre insektangreb.

Fjern kæledyrsføde udefra. Du ønsker ikke at forsyne frøerne med et frit måltid.

Ændre miljøet

Rengør træstabler og børste. Frøer elsker mørke og fugtige steder.

Kast containere, dæk, trillebørster og børnebassiner, hvor vand kan akkumulere og stagnere. Stadig vand er en invitation til frøer og insekter.

Opret en netskærm, to meter eller højere, omkring haver. Begrave det mindst seks meter dybt, så frøer ikke kan komme under det.

Hold vandet i haven puljer. Sæt fisk i damme, da frøer ikke yngler, hvor der er fisk. Fjern planter fra pool og dam områder

Sluk udendørs lys tæt ved huset. Overvej fjernelse af lyse lys fra omkring swimmingpoolen.

Ansæt Afskedigelser

Spred mølkugler rundt om gårdspladsens omkreds. Naphthalen i dem er en irriterende for frøer. Vær opmærksom på, at mølkugler kan være giftige for kæledyr, der måske beslutter at spise dem.

Vand tidligt om morgenen. Dette vil undgå at stimulere frøerne om natten, når du vil sove.

Bland en saltvandsløsning op. Spray det, hvor frøer samles. Når de træder på det, bliver deres tæer brændt.

Lav en opløsning på 1,3 pounds citronsyre og en gallon vand. Strøm i et område, hvor frøer samles. Direkte eksponering vil dræbe men hoppe igennem det vil kun forårsage ubehag.

Flytte

Tag en spand og holde fast. Lyt til chirping for at finde frøerne. Flip dem ind i spanden og flytte til en ledig masse eller flodbredde lidt væk.

Rekruttere børnene for at fange frøerne. Betal en nikkel for hver en, de snarer.

Bring i naturlige rovdyr som skildpadder og slanger. De vil gerne spise frøerne for dig.

Lev med det

Køb ørepropper eller bølge maskine til at drukne ud støj.

Byg puljer væk fra huset.

Køb en Goliath bullfrog. De mangler vokal sacs, så de er næsten stumme og de spiser mindre frøer.

Tag dig tid til at vænne dig til lyden. Som at bo tæt på jernbanespor, stopper støjen forstyrrende. Alligevel synger frøer kun i yngletider.

Del:
Kommentarer