Hvordan slippe af med Fat Rolls på min ryg

Hvordan slippe af med Fat Rolls på min ryg

Fedtopbevaring i ryggen kan være særligt vanskeligt at slippe af med, især når du bliver gammel. Ifølge Gerald Endress, motion fysiolog ved Duke University, "Der er ikke en måde at" spot reducere "disse fede områder... vores krop vil beslutte, hvor det vil opbevare fedt." Men bare fordi dette område med fedtopbevaring er sværere at træne væk end andre, kan det ændre din rutine og medtage en sund kost med lavt kalorieindhold og målrettede øvelser, der kan reducere og endda eliminere uønsket fedtopbevaring.

Øvelse nr. 1

Stå på en flad overflade med dine fødder skulderbredde fra hinanden. Bøj knæene lidt, men lås dem ikke.

Bøj frem, så hele din overkrop (hofte til hoved) er parallel med gulvet.

Pick up en lys dumbbell i hver hånd og udvide dine arme til gulvet. Brug et vægtbeløb, der er behageligt for dig. Hvis du aldrig har udøvet før, start med en 2 eller 3 pund håndvægt. Hvis du er mere fysisk aktiv, kan du flytte op til en håndvægt på 5 eller 8 lb.

Med vægten parallelt med gulvet, bevæg dem langsomt mod venstre side af din krop og derefter op til midten af ​​brystet. I en kontinuerlig bevægelse sænkes vægten i omvendt retning og flyttes derefter mod højre side af din krop og op til midten af ​​brystet. Du danner en cirkel med vægten, som de bevæger sig frem og tilbage.

Gentag cirklen 10 gange. Det betragtes som et sæt. Du skal gøre tre sæt (30 samlede cirkler). Hvil efter hvert sæt i mere end et minut.

Øvelse nr. 2

Stå på en solid, flad overflade med dine fødder skulderbredde fra hinanden og dine arme på dine sider.

Hold en håndvægt i hver hånd. Afhængigt af dit fitnessniveau kan du øge eller mindske vægten af ​​håndvægten, men du skal sigte mod mindst 5 kg. i hver hånd.

Vend håndfladerne (som holder vægten) fremad og løft dine arme til skulderhøjde, så at bagsiden af ​​dine overarme (triceps) er parallelle med jorden. Hold pause i tre sekunder.

Fortsæt med at hæve dine arme, indtil de er direkte over dit hoved. Tapp vægtenes ende sammen og langsomt sænk dine arme tilbage i overensstemmelse med dine skuldre. Pause i yderligere tre sekunder.

Fortsæt med at sænke dine arme helt tilbage til din side. Det fuldender en fuld gentagelse. Gør tre sæt otte gentagelser, hvile efter hvert sæt i ikke mere end et minut.

Del:
Kommentarer