Hvordan sælger jeg mine Skateboards på en Skate Shop?

Hvordan sælger jeg mine Skateboards på en Skate Shop?

Skateboarding er en populær hobby nydt af mennesker over hele verden. For at forbrænde offentligheden er besat med skateboarding, er der skabt en række virksomheder, der fremstiller høj kvalitet dæk, hjul og andre mærke skateboard komponenter. Lejlighedsvis kan nogen finde sig selv med et skateboard, som hun vil sælge til en skate shop. Ved at undersøge værdien af ​​dele og tålmodigt prøve forskellige lokale butikker, kan sælgere i sidste ende finde sig et godt tilbud til deres uønskede skateboards.

Trin 1

Åbn dine lokale gule sider eller kom online og find alle skatebutikkerne i dit område. Ring til butikkerne og spørge om deres politik for at købe skateboards; nogle skatebutikker køber aldrig skateboards, andre tilbyder kun butikskredit, mens andre vil tilbyde kontanter til velholdte, som nye skateboards. Lav en liste over de bedste kandidater og læg listen til side for senere.

Trin 2

Undersøg skateboardet eller skateboards, som du vil sælge på en skate shop. Se omhyggeligt på ridser på dækket, tårer i grebstrimlen, sand i lejerne eller andre tegn på slid, der kan reducere værdien. Lav en liste over alle de problemer, du oplever listen kan hjælpe dig, når du forhandler den endelige salgspris. Udskift dele, der er helt slidte, da skatebutikker ikke vil være interesserede i at købe et ikke-arbejdende skateboard.

Trin 3

Kig på alle dele af skateboardet og tag mærke til mærke og model; Disse komponenter omfatter grebstrimlen, dækket, hjulene, lejerne og lastbilerne. Se på onlinekataloger for at få en ide om værdien af ​​hvert skateboard, hvis komponenterne blev solgt separat på detailomkostninger. Tag mærke til skatbrætternes omtrentlige dele værdi. Selv om du ikke bør forvente at modtage så meget fra skatebutikker, vil det i det mindste give dig mere gearing, når du forhandler. Skriv ned eller skriv mærkenavne og priserne på hardwaren til hvert kort.

Trin 4

Planlæg en tid, når du kan komme ind i en skate shop for at vise dine varer, hvis de udtrykker en vilje til at købe. Læg skateboards ud med bunden af ​​dækket mod butiksejerne. Giv dem en kopi af dellisten, hvis de anmoder om det. Indtast i forhandlinger om salgsprisen på bestyrelserne. Fordi de fleste skatebutikker ikke rutinemæssigt køber skateboards fra ikke-kommercielle enheder, skal du ikke blive overrasket, hvis den tilbudte pris er lavere end prisen på delene. Giv dig selv en dag til at tænke på et tilbud, hvis det er muligt. Prøv alle skatebutikker på listen, indtil du finder den bedste deal.

Del:
Kommentarer