Hvordan ser jeg NCAA Basketball Finals Online i Europa?

Hvordan ser jeg NCAA Basketball Finals Online i Europa?

NCAA college basketball finaler, kendt som NCAA mænds turnering, gør for tre af de mest spændende uger af sportsåret. I USA kan turneringen ses online ved hjælp af March Madness on Demand-tjenesten. Denne service er dog ikke tilgængelig i lande i hele Europa. At se NCAA basketball finaler online i Europa kan opnås ved at få adgang til streaming video links, der er blevet uploadet til mange kilder af seerne.

Download og installer programmene StreamTorrent, TV Myrer, TVU Player, Sopcast og Veetle. Download links til hver enkelt af disse medieafspillere findes i linket "Softwareoversigt" i afsnittet Ressourcer. At erhverve hvert af disse programmer sikrer, at alle NCAA Basketball-link ĂĄbnes pĂĄ din computer.

Besøg websiden "Basketball" på My P2P-webstedet. En liste over NCAA Basketball spil vises.

Klik på tv-ikonet, som findes længst til højre for basketballspillet, du vil se. En ny webside vises.

Klik på en af ​​"Play" links på siden. Basketballspillet du valgte, begynder at spille enten i en medieafspiller, du downloadede, et program, der allerede er installeret på computeren (f.eks. Windows Media Player) eller i webbrowseren. Dette afhænger af præferencerne hos den person, der streamer kollegiet i basketballen, og varierer pr. Spil og uploader.

Del:
Kommentarer