Hvordan scorer March Madness Brackets

Hvordan scorer March Madness Brackets

I 2011 ekspanderede mænds NCAA basketballturnering til 68 hold, der skabte fire spille-in-spil, hvor otte hold kæmpede for fire pletter i det eventuelle felt af 64 hold. Når feltet 64 er sat, spilles 32 spil i løbet af de første to dage (torsdag og fredag) af turneringen og 16 kampe i løbet af tredje og fjerde dag (fredag ​​og lørdag) af turneringen, hvilket reducerer feltet til 16 hold. Den anden uge af turneringen reducerer feltet til Final Four. De to nationale semifinaler spilles den næste lørdag, og nationalmesteren bliver kronet den første mandag i april.

Tildel en pointværdi til den første runde af turneringen, som har 32 spil. ESPNs beslag udfordring i 2011 tildelt 10 point for hvert spil korrekt valgt i første runde. Du kan bruge 10, eller hvis du vil håndtere mindre totaler, kan du starte med to point for hvert korrekt valg i runde en. Hvis du bruger et 10-punkts system, er der 320 mulige point. Hvis en beslag korrekt vælger 28 af de 32 spil, som beslaget vil tjene 280 point for runde en.

Dobbel pointene for hvert korrekt valg i runde to, som består af 16 spil. Vi bruger 10 point-basen. Ved at fordoble pointene i runde to til 20 point for hvert korrekt valg, har du igen en mulig 320 point. Tag de point, der er optjent i runde en og tilføj dem til point opnået i runde to.

Tildel 40 point for hvert korrekt valg i tredje runde. Tag summen af ​​runder en og to og tilføj dem til point tjent i tredje runde.

Hvert korrekt valg i fjerde runde tildeles 80 point. Her tager du summen af ​​de første tre runder og tilføjer det til point opnået i runde fire.

Tildel 160 point for hvert korrekt valg til de nationale semifinale spil. Tag summen fra de første fire runder og tilføj det til point optjent fra de nationale semifinaler.

Enhver spiller, der korrekt vælger nationalmesteren, vil blive tildelt 320 point. Tage summen af ​​de første fem runder og tilføj den til point fra den sidste runde, og du har de samlede point for beslaget.

Alternativ scoring

Giv spillere, der foretager dristige valg. Hvert hold i NCAA basketball turneringen er tildelt en seeding fra 1-16. I traditionel scoring modtager en spiller de samme 10 point for et nummer 1 frø, der vinder et første runde spil som han gør for at vælge et nummer 12 frø. Seeding scoring tilføjer frø punkter til traditionelle scoring.

Kansas, en 1 frø, besejrede Boston University, en 16 frø, i første runde af 2011 turneringen. I frøscorer vil de korrekte spillere modtage 11 point: 10 point for den runde sejr og et point for frøet. Richmond var en 12 frø i 2011 og besejrede Vanderbilt i første runde. Richmonds sejr ville være værd 22 point: 10 point for den runde vinde og en yderligere 12 for frøpoints.

Seed point er optjent for hver runde. Da Richmond vandt sit andet runde spil i 2011 over Morehead State, var det rigtige valg 32 point ved at bruge frømetoden. Seed scoring er kumulativ af alle runder ligesom traditionelle scoring med evnen til at tjene mere point ved korrekt at vælge lavere seeded teams.

Del:
Kommentarer