Hvordan reparerer jeg en Reebok tredemølle?

Hvordan reparerer jeg en Reebok tredemølle?

Denne vejledning indeholder fejlfindingsoplysninger, der gør det muligt at reparere en Reebok tredemølle. Disse tips kan udfyldes af alle, uden at ringe ind i en dyr reparatør. For information om Reebok tredemølle dele eller specifikke Reebok tredemølle modeller, se afsnittet Ressourcer.

Strømmen vil ikke tænde

Trin 1

Afgør om strømkablet er korrekt tilsluttet til overspændingsafbryderen. Det er vigtigt at bemærke, at Reebok tredemølleens netledning ikke er kompatibel med udgange, der er udstyret med GFCI.

Trin 2

Sørg for, at nøglen er sat korrekt ind i hovedremmen på Reebok tredemølle.

Trin 3

Find strømkontakten på Reebok tredemølle. Det er nær ledningen på tredemøllerammen. Tryk på power reset-knappen og vent fem minutter, før du fortsætter med at træne på løbebåndet.

Strømmen er slukket, mens den er i brug

Trin 1

Find og kontroller afbryderen for at se, om den er trukket ud. Om nødvendigt skal du nulstille afbryderen og vente fem minutter, inden du genoptager øvelsen.

Trin 2

Sørg for, at netledningen er korrekt tilsluttet til overspændingsafbryderen. Hvis den er tilsluttet, skal du tage stikket ud af stikkontakten, replik i væggen og vent derefter fem minutter, inden du genoptager øvelsen.

Trin 3

Fjern og indsæt nøglen i Reebok tredemølle konsollen.

Konsolbelysning slukker ikke, når nøglen er fjernet

Trin 1

Se, om bogstavet "d" vises i højre nederste hjørne af den tændte Reebok tredemølle-konsol. Hvis dette brev vises, er løbebåndet stadig i DEMO-tilstand.

Trin 2

Sluk for enheden af ​​DEMO-tilstand ved at trykke på "Stop" -knappen nede i fem sekunder.

Trin 3

Tryk på knappen for hastighedsreduktion i tre til fem sekunder for at frigive DEMO-tilstanden. Når enheden er slukket for DEMO-tilstand, skal bogstavet "d" ikke længere vises nederst til højre på skærmen.

Problemer med tredemøllehældningsfunktionen

Trin 1

Hold nøglen i konsollen og trædemølleenheden tilsluttet.

Trin 2

Tryk på hældningsknappen på enheden. Hældningsfunktionen skal begynde at køre.

Trin 3

Fjern nøglen i konsollen, mens hældningsfunktionen kører.

Trin 4

Vent i fem sekunder, og sæt nøglen igen i Reebok tredemølle konsollen. Dette vil nulstille hældningsfunktionen. Enheden vil stige til den maksimale stigningshøjde og derefter nulstille sig til minimumsniveauet.

Del:
Kommentarer