Hvordan relaterer fodbold til matematik?

Hvordan relaterer fodbold til matematik?

Typisk tal og ord en quarterback kalder før midten snaps bolden er tilfældig og meningsløs, men mange tal betyder noget i fodbold. Ikke alene vises tal på selve feltet, men hvert mark på feltet har regler for størrelse og placering; Feltmærker skal f.eks. være 4 tommer brede med højst 1/4 tommer fejl. Den ene regel om numre knap ridser overfladen, når det kommer til fodbold og matematik.

Numbers on the Field

Simpel tilføjelse og subtraktion forekommer på hver fodboldspil. I betragtning af at en første ned tager 10 meter at nå, giver hvert spil en subtraktions-nedtælling mod dette mål, trækker yards fra det magiske nummer på 10. Hvis quarterbacken bliver slået bag linjen af ​​scrimmage, skal du tilføje yderligere værfter mod Først ned på, hvad holdet allerede har brug for. Når dommere kalder defensive straffe på vellykkede spil, skal coaches beslutte, om man skal acceptere straffen eller slå dem ned, afhængigt af hvilket valg der tilføjes flest værfter til spillet.

Numre pĂĄ uret

Fraktioner kommer i spil, når man overvejer tidsfeltene i et fodboldkamp, ​​som er opdelt i fire, 15-minutters kvartaler, brudt op med to minutter mellem kvartalerne, også kaldet perioder og 12 minutter for halvering. Men den faktiske tid for hvert kvartal varierer med timeouts, urstop for forskellige spil og strategier for at spare tid. Endvidere varer halvdelen faktisk længere end 12 minutter, fordi ligaen tillader forsinkelsestider for hold at rejse til og fra deres skabsrum.

Scoring og strategier

Scoring fremstår som et simpelt spørgsmål om tilføjelse. En touchdown garnerer 6 point; felt mål er værd 3; en sikkerhed eller et ekstra point forsøg fra scrimmage, tjener et hold 2; og et sparket ekstra point er værd. 1. Logik og sandsynligheder kommer til spil, men når en træner afgør hvordan man tilføjer disse point sammen. Forsøg på 1 ekstra point i stedet for at gå til 2 kan være værd, hvis masser af spilletid er ved at score flere point - strategien er statistisk oftere succesfuld end ikke.

Fantasy Odds and Statistics

Både Las Vegas spillere og fantasy fodboldfans bruger statistisk analyse og enkel matematik til at bestemme oddsene, som et hold vil vinde over en anden og for spredningen, eller afstanden mellem det vindende hold og tabe holdets score. Nogle fantasy fans bruger også problemløsende algoritmer til at omdanne numrene og statistikken over de faktiske spillere til ratings, som fansne bruger til at uddanne spillere til deres hold.

Del:
Kommentarer