Hvordan reducerer æblecidereddike kolesterolet?

Hvordan reducerer æblecidereddike kolesterolet?

√Üblecider eddike er en naturlig m√•de at hj√¶lpe med at reducere kolesterol. Hemmeligheden er pektinet, der findes i eddike og er opl√łselig fiber. Pektin kommer fra √¶blerne til fremstilling af eddike og findes ikke i hvid eddike. Ved at tage √¶blecidereddike dagligt (ved munden) indtager du opl√łselig fiber, der binder sig til fedt og kolesterol for at eskortere dem fra kroppen, i stedet for at lade dem ophobes og for√•rsage sundhedsm√¶ssige problemer.

Den måde det virker på

Den opl√łselige fiber, der findes i √¶blecidereddinen, absorberer kolesterol og fedt i kroppen. Ved at absorbere kolesterolet er kroppen i stand til at fjerne det. N√•r kolesterolet er elimineret, er det ikke l√¶ngere i kroppen at samle og h√¶ve dit kolesterol til farlige niveauer. Vandopl√łselig fiber tilf√łjer ogs√• bulk og vil holde dig fuld l√¶ngere. Dette signalerer til din krop, at du er fuld, og du vil holde op med at spise. Ved at spise mindre indtager du mindre kolesterol, hvilket ogs√• kan hj√¶lpe med at styre kolesterolniveauer.

Neutraliser LDL-kolesterol

Æblecidereddike indeholder også aminosyrer, som kan neutralisere det dårlige LDL-kolesterol. Dette hjælper kroppen med at adskille det dårlige kolesterol alene.

Hvor meget at tage

Mange mennesker har fundet det ved at tage 1 el. af æblecidereddike om dagen, de er i stand til at sænke deres kolesteroltal og i nogle tilfælde endda tabe sig. Der er forskellige anbefalinger baseret på vægt og evne til at håndtere smagen. Men tage mindst 1 el. at hjælpe med at kontrollere kolesterolniveauerne den naturlige måde. Selvom æblecidereddike er naturlig, anbefales det, at du snakker med din læge, inden du supplerer det.

Del:
Kommentarer