Hvordan opgraderer jeg Bowflex PR1000?

Hvordan opgraderer jeg Bowflex PR1000?

Bowflex PR1000 var en af ​​de første maskiner fra Bowflex til at sælge godt efter maskinens design blev oprettet i 1979. Den største ulempe ved dette hjemme gym er imidlertid, at den ikke har ekstra slots til ekstra kraftstænger. Hvis du vil opgradere maskinen fra standarden 210 lbs. af modstand, skal du erstatte de eksisterende strømstænger til højere spændte.

Bestil strømstængerne, du udskifter direkte fra Bowflex. Forskellige modeller af Bowflex hjemmeklubber har forskellige størrelsesstænger, så du skal vælge strømstænger til PR1000. Vælg enten en 30-lb. eller 50-lb. strømstang indstillet afhængigt af hvad dit fitnessbehov er.

Flyt til bagsiden af ​​maskinen, hvor strømstangspakken er placeret. Løsn eventuelle udøvende kabler, der er fastgjort til stifterne, og lad dem komme ind i maskinen. Placer en Phillips-skruetrækker i en af ​​skruerne på bundbeslaget under strømstangspakken og drej den mod uret for at tage skruen ud. Tag de andre tre skruer ud for at afmontere samlingen fra den lodrette hovedramme.

Tag fat i stangpakken ved bunden og løft lodret for at fjerne den fra maskinen. Tryk på siderne og bunden af ​​stangpakken med en gummibåd, hvis den sidder fast når som helst.

Læg stangpakken på siden og find skruerne, der holder hver stang i huset. Når du har fundet skruerne, der holder stængerne, skal du udskifte dem, fjerne dem. Fjern et sæt stænger, der har mindre modstand end udskiftningsstængerne. For eksempel et sæt af 50-lb. magt stænger skal erstatte et sæt af 30-lb. stænger og 30-lb. stænger skal erstatte 10-lb. stænger.

Fjern de gamle stænger fra deres slidser i strømstangsemballagen. Sæt foringsrøret på en plan overflade, og brug en boremaskine med en boring til at udvide de slots, du udskifter, så de passer til de nye stænger. Bor ned i huset, indtil den nye stang sidder i flush med de andre stænger og kan skrues på plads.

Ret kraftstangspakken til støttebeslaget på den lodrette hovedramme og skru den på plads. Kontroller pakningen for at sikre, at den sidder ordentligt på plads, og tilslut derefter et øvelseskabel til hver af de nyudskiftede stifter. Træk på kablerne for at sikre, at strømstængerne ikke løsner i stikket.

Del:
Kommentarer