Hvordan opbygger jeg en pull-up-bar i min kælder?

Hvordan opbygger jeg en pull-up-bar i min kælder?

Trækstænger er praktisk; de kan afrunde et hjem gym, opbygge dine biceps eller simpelthen hjælpe dig med at slukke lidt aggression på flugt. Der er et par måder at sætte en pull-up bar i kælderen, og alle er ret billige og nemme.

Ceiling Overvejelser

Den første ting at overveje, er, om dit kælderloft er færdigt eller ufærdigt. Hvis det er færdigt, skal du undgå at bore ind i det og bruge et alternativ, såsom en pull-up bar, der monteres i døråbningen eller en multifunktions træningsstation. Hvis loftet er ufærdigt, kan du nemt hænge en pull-up bar fra spærrene.

Mounten

Den vigtigste beslutning, du vil lave her, er, hvordan du hænger baren. Du kan montere din bar på bjælkerne (de vandrette understøtninger), på væggen, mellem to hjørner over en dør (ved hjælp af toppen af ​​rammen som støtte) eller på loftet.

Ifølge hjemme-forbedringsstedet HandyOwner er bjælker og hjørner monteret godt til steder uden for vejen. vægmonteringen er justerbar og stærk (de fastgøres til to rammer, der skruer ind i vægtapperne), og dørmonteringen kan have en vægt på op til 1.200 lb.

Beliggenhed

Stedet, hvor du monterer baren, skal kunne understøtte to gange din vægt. Ifølge HandyOwner er de bedste steder en betonvæg, vægtappe eller loftbjælke. Vælg en placering mindst 3 meter fra den nærmeste væg.

Materialer og tips

Stram stangen med stærk hardware. Hvis du understøtter op til 350 pund, anbefaler HandyOwner 4 3/8-tommer træ- eller murskruer. Bore pilothuller, inden boltene monteres for at undgå at revne vægstifterne eller loftbjælken.

Del:
Kommentarer