Hvordan man vælger det bedste antidepressiva til vægttab

Hvordan man vælger det bedste antidepressiva til vægttab

Da vægtforøgelse kan være et symptom på depression, vil mange mennesker vælge det bedste antidepressive middel til vægttab. Med overflod af antidepressiva til rådighed kan det være svært at vælge det bedste antidepressive middel til vægttab. Der er et par antidepressiva, der er kendt for at hjælpe folk med at forbrænde ekstra kalorier og hjælpe folk med at øge stofskiftet. Hvis du kæmper med depression og vægtøgning, er det bedst at tale med en læge, der kan ordinere en antidepressiv medicin, der hjælper med at lindre angst og hjælpe med vægttab. For at finde det bedste antidepressive middel til vægttab, følg nedenstående tips.

For at tabe sig med antidepressiva, spørg din læge om bupropion. Mange mennesker har tabt sig og tager bupropion; Imidlertid kan antidepressiva ikke være lige så effektive som andre lægemidler til depression.

Spørg din læge om adderall (Dexedrine) til vægttab med antidepressiva. Adderall plejede at være ordineret til vægttab, men nu er det ordineret mere for opmærksomhedssvigt lidelse. Vær forsigtig med adderall, fordi medicinen anses for at være vanedannende.

Spørg din læge om et antidepressiv middel, der vil øge dit stofskifte. Antidepressiva som pramipexol og selegilin er dopaminerge antidepressiva, som påvirker skjoldbruskkirtlen ved at reducere prolaktin. Lavt prolactin niveauer bidrager til at øge skjoldbruskkirtlen hormoner, der igen øger stofskiftet.

For at mindske trang, spørg din læge om reboxetin. Reboxetin hjælper folk med at spise mindre, fordi antidepressiva hæver niveauerne af norepinephrin. Norepinephrin hjælper med at reducere appetitten. Reboxetin er tilgængelig i flere lande over hele verden; Det er dog ikke tilgængeligt i USA.

Hvis du søger efter de bedste antidepressiva til vægttab, skal du undgå SSRI-antidepressiva. SSRI-medicin som fluoxetin (Prozac), paroxetin og Lexapro har tendens til at forårsage vægtforøgelse. Specielt paroxetin er blevet rapporteret at have en bivirkning af vægtøgning for mange mennesker.

Tips

Når du tager antidepressiva til depression og vægttab, skal du huske på, at det stadig er vigtigt at motionere regelmæssigt og følge en sund kost.

Advarsler

Denne artikel er kun til orientering og bør ikke bruges som lægehjælp.

Del:
Kommentarer