Hvordan man ved, hvis Pinworms er døde

Hvordan man ved, hvis Pinworms er døde

Pinworms er små parasitter, der inficerer tarmene. Et almindeligt problem, der primært påvirker børn, pinworms er en gener, men forårsager ingen væsentlig skade. Også kaldet trådorm, pinworms er meget smitsom og er kontraheret ved utilsigtet indtagelse af æggene. Symptomerne på pinworms omfatter kløe i det anal eller undertiden vaginale område og rastløs søvn. Behandlingen af ​​en pinworm infektion er relativt simpel.

Vurdere tilstedeværelsen af ​​pinworms i barnet eller individet med symptomer som kløe i analområdet. Ifølge Mayo Clinic kan dette gøres ved at bruge et stykke klart cellofantape til at tage prøver fra anus af det inficerede individ. Gør dette om morgenen før badning eller nogen udflugter til badeværelset. Pinworm ægene og undertiden en pinworm vil klæbe til båndet.

Bekræft, at barnet eller personen har en pinworm infektion ved at tage stykket cellofan tape til din læge for en diagnose. Din læge vil ordinere en anti-orm medicin som mebendazol eller pyrantel.

Behandl pinormene med den foreskrevne medicin i overensstemmelse med din læge instruktioner. Din læge kan anbefale at behandle alle familiemedlemmer som en forebyggende foranstaltning, da pinworms er stærkt smitsom.

Udfyld hele medicineringsforløbet. Mange antimaskemedicin har form af en enkeltdosis gentaget efter en periode på to uger.

Vent cirka en uge for symptomerne at aftage. Kløen i analområdet kan vare op til en uge efter, at medicinen er færdig.

Vurder tilstanden af ​​det inficerede individ eller barn efter medicinsk behandling og ventetiden. Hvis symptomerne er væk, har du succesfuldt behandlet pinworm infektionen, og pinworms og deres æg er døde.

Besøg din læge, hvis symptomerne på pinworm infektionen ikke rydder op efter behandling.

Tips

For at forhindre gentagne angreb, vask dine hænder ofte, skift undertøj og brusebad dagligt, og hold nakkestængerne rene og korte. Afskrække børn fra at bide neglene og skrabe deres bund.

Del:
Kommentarer