Hvordan man undgĂĄr orme hos mennesker naturligt

Hvordan man undgĂĄr orme hos mennesker naturligt

Orme er noget, som ingen mennesker ønsker at leve i deres krop. Desværre er alt, hvad der kræves, et dårligt tilberedt stykke kød, for at nogen kan blive smittet af orme. Fra rundorm, som kan blokere tarmene, til krogenorm, som bruger menneskeblod, skal disse parasitter behandles med det samme. Mens de fleste mennesker vil ende med at tage den medicin, deres læge foreskriver dem, er der også naturlige måder at slippe af med orme fra menneskekroppen.

Kontakt din læge om alt hvad du gør for at slippe af ormerne fra din krop. Spørg ham eller hende, om det er sikkert at naturligt fjerne den type parasit, du er smittet af. Hvis ikke, kan du stadig bruge naturlige lægemidler til at hjælpe med at fremskynde processen sammen.

Kend den slags orm, der findes i dit system. Ved at kende ormen kan du forstå, hvad der bedst fjerner den pågældende orm. For eksempel vil gulerødder hjælpe dig med at slippe af med trådorm, mens saften af ​​en umodig papaya hjælper dig med at slippe af med orm. En rå ananas vil hjælpe dig med at slippe af med bændelorm.

Tilsæt krydderier til så mange af dine måltider som du kan. Disse vil ikke dræbe ormene selv, men vil dræbe æggene, hvilket kan hjælpe med at holde dit problem under kontrol.

Spis tomater om morgenen pĂĄ en tom mave for at rydde ormene fra tarmene.

Spis græskar frø hele dagen for at slippe af med en bred vifte af parasitter.

Rens din tyktarme ud ved at planlægge en aftale for at modtage en kolon. Denne proces bruger ozoniseret vand og hydrogenperoxid til at rense tarmene direkte.

Advarsler

Forsøg ikke at slippe af med nogen form for parasitær orm uden din læge input. Alle orme er ikke de samme, og infektioner findes på forskellige niveauer af sværhedsgrad.

Del:
Kommentarer